BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Afkoelen na een warme dag

Soms stijgt het kwik zo hoog dat het zelfs thuis de zon niet kan worden verdragen. Hoe moet je het huis af te koelen als het warm weer is? We hebben 4 tips verzameld om je te helpen. Is je huis zo warm? Zo zorg je ervoor dat de temperatuur in huis weer behaaglijk is.

Duravert verkoeling

Ventilators zijn een geschenk uit de hemel bij warm weer, maar feit is dat het apparaat alleen warmte kan weerstaan. Helaas koelt het je huis niet echt af. Wilt u investeren in airconditioners, of heeft u deze in uw lokale Blokker en Action op? Vervolgens kunt u ook een eigen airco knutselen!

Het enige wat u hoeft te doen is een paar bevroren flessen of een bak met ijswater voor de ventilator te plaatsen. Hierdoor wordt koude lucht de kamer ingeblazen. Score! Ben je nou niet z’n creatieveling en schaf je er liever een aan? Probeer dan eens de Portacool Jetstream 270.

Vries lakens en kussenslopen in

Slapen is een uitdaging bij warm weer. Er is niets zo frustrerend als zweten in bed, wetende dat je binnen een paar uur uit bed moet komen. oplossing? Leg de kussenhoes en lakens in de koelkast.

Het klinkt misschien vreemd, but it works like a charm. Doe de kussenhoezen en lakens in een plastic zak, leg ze in de koelkast en haal ze eruit voordat je naar bed gaat. Het zorgt voor voldoende warmte om je uit de slaap te houden.

Ga je nu naar bed, dan kun je de lakens ook natmaken met koud water of een koud nat shirt aantrekken.

Trek stekkers uit die niet nodig zijn

Apparaten zoals computers en televisies geven warmte af wanneer ze worden ingeschakeld. Ja, zelfs als ze stand-by staan! Daarom, als u het niet gebruikt, probeer eens de stekkers uit te trekken.

Ook is het slim om geen apparaten zoals ovens en drogers te gebruiken als de binnentemperatuur hoog is. Dit levert uw huis geen voordeel op.

Zorg ervoor dat de warme lucht uw huis verlaat

Helaas zijn er bij warm weer niet veel trucs om je huis te koelen. Het is het beste om overdag de ramen te sluiten en de ramen ’s nachts (als het buiten koel is) samen open te zetten om warme lucht buiten je huis te houden.

Ben je niet in de kamer, dan draai je de ventilator ’s nachts voor het raam naar buiten. Vervolgens zuigt de ventilator de warme lucht uit de kamer.

Veel succes en maak je niet al te veel zorgen. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je je zorgen maakt, wordt het alleen maar warmer. Voor je het weet is het weer koud en vochtig en begint de herfst!

https://duravert-portacool.com/jetstream-270/