BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Budgetproof trouwen

Gaat u binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd! De periode voor de bruiloft is een spannende en leuke tijd. Als u ervoor kiest om uw bruiloft zelf te regelen, heeft u alles zelf in de hand. Dat betekent ook dat u zich heeft op het financiële aspect van de bruiloft. In deze blog geven we u enkele tips om budgetproof te trouwen, van uzelf de vragen stellen hoeveel kan ik lenen tot aan het zelf maken van de versiering.

Hoeveel kan ik lenen?

Als u gaat trouwen maar dit niet geheel zelf kunt bekostigen, kunt u zichzelf de vraag stellen: “hoeveel kan ik lenen?” Hierbij is het belangrijk om een duidelijk en correct overzicht van uw huidige financiële situatie te hebben. Leen alleen geld als het past binnen uw financiële situatie. Lukt het op dit moment niet om een bruiloft te organiseren, ook al is het budgetproof? Dan kunt u de bruiloft wellicht beter even uitstellen. Uiteindelijk is dit het wachten zeker waard!

Do it yourself

Er zijn veel dingen die u zelf kunt doen op het gebied van uw bruiloft organiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf versieringen maken. Maar u kunt ook uw eigen boeket samenstellen met vers geplukte bloemen. Door creatief te zijn kunt u een hoop geld besparen.

Trouwjurk

De trouwjurk is wellicht één van de grootste uitgaven van een bruiloft. Maar wie denkt dat er altijd een groot prijskaartje aan de perfecte jurk moet hangen, heeft het mis. Er zijn allerlei manieren te bedenken om aan een goedkopere trouwjurk te komen. Zo zijn er bijvoorbeeld bruidsjurken outlets waar bruidsjurken tegen relatief goedkope prijzen worden aangeboden. Door te besparen op de trouwjurk blijft er meer geld over voor andere dingen. Bedenk voor uzelf waar de prioriteiten liggen en neem dit mee in het financiële plan voor de bruiloft.

Met deze tips kunt u een budgetproof bruiloft organiseren, zonder dat dit af zal doen aan de kwaliteit ervan. De grootste tip die wij mee willen geven is om te genieten van de mooiste dag van uw leven!

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

 

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/alle-doeleinden/hoeveel-kan-ik-lenen/