BN ontwerp
Image default
Cadeau

DaYan TengYun

Dayan produceerde ooit legendarische kubussen, waar veel vraag naar was. Daarna creëerden ze DaYan TengYun, wat de Cubers erg leuk vonden. En begin 2020 verschijnt hun nieuwe magnetische budget op de markt, dat een voortzetting is van de beroemde GuHong-serie.

Let op de grootte van de puzzel: slechts 54 mm. Dit is precies hetzelfde formaat als de Gan 354. Als je dergelijke puzzels niet in handen hebt gehad, zal het even wennen. Maar dan wordt het veel handiger.

De DaYan 2 3x3x3 GuHong B3 M wordt direct uit de doos te los en droog. We raden aan om de puzzel aan te passen en te smeren.

Zijn magneten zijn nogal zwak. Bij hoge snelheid merkt u ze misschien niet eens. Voor sommigen zal het een pluspunt zijn, maar voor anderen zal het een minpuntje zijn. Het hangt allemaal af van de persoonlijke voorkeur van de speedcube.

Het is moeilijk om een ​​specifiek kenmerk bij het draaien te onderscheiden, de kubus is goed uitgebalanceerd. Hij is snel genoeg, maar de bediening is prima. Dik vet is echter nog steeds niet overbodig.

Er is niets deftigs of revolutionairs aan DaYan 2 3x3x3 GuHong V3 M. Het is gewoon een mooie kubus. Het model is niet voor beginners, het is logischer om iets relevanters te kopen. De aankoop van de Guhong V3 M moet eerder worden gezien als een eerbetoon aan het bedrijf, dat ooit veel deed op het gebied van speedcubing. – Meer informatie over

 

breinbrekers kopen

 

https://breinbrekers.be