BN ontwerp
Image default
Marketing

Doelbewust het beste SEO bureau

Aan een SEO bureau had ik veel eerder moeten beginnen. Voor de mensen die niet weten wat een SEO bureau doet leg ik het heel even uit. SEO staat voor Search Engine Optimization, dit houdt in dat zij doen aan zoekmachine optimalisatie. Hierdoor ben je extra goed te vinden via zoekmachines als Google.nl. De afgelopen heb ik zelf hulp gezocht op dit gebied. Ik kwam uiteindelijk uit bij Doelbewust. Dit SEO bureau heeft mijn hele bedrijf op de kaart gezet, en mijn hele situatie veranderd. Dit blogje schrijven is wel het minste wat ik terug kan doen. 

De situatie

Na jaren van hard gezwoegd te hebben op de universiteit is het eindelijk zo ver, ik kan het werkveld in. Met enkele jaren aan ervaring en veel kennis in mijn hoofd startte ik mijn eigen bedrijf. De start was erg goed. Ik had snel veel klanten, en ze waren ook erg tevreden. Toch merkte ik in de maanden en weken die volgden dat ik niet zo hard groeide als dat ik zou willen. Ik leverde goede kwaliteit, en de klanten zijn tevreden.  Het was voor mij dus echt een raadsel waar het aan kon liggen. Ik besloot contact op te nemen met een oud-docent van mij. Hij zocht mijn website op en bekeek hem even. Hij vertelde me dat mijn website niet goed te vinden is, en dat mijn website niet zo sterk is. Hij verzekerde me dat dit de sleutel naar succes is.

SEO bureau Doelbewust

Zo kwam ik uiteindelijk uit bij het SEO bureau Doelbewust. Zij bieden verschillende soorten diensten uit. Zo maken ze websites, geven ze workshops en doen ze op SEO. Zelf was ik erg geïnteresseerd in de SEO en de website. Ik besloot dus contact op te nemen, en gaf mijn wensen door. 

Resultaat

Na een fijne samenwerking en fijn contact gehad te hebben is het resultaat erg positief. Ik heb een geweldige website in mijn bezit waar ik erg trots en blij mee ben. Daarnaast is hij ook erg goed te vinden. Dit is goed te merken in het enorm aantal klanten dat erbij is gekomen. Doelbewust heeft mijn hele situatie verbeterd!