BN ontwerp
Image default
Dieren

Dropshipping vanuit een ruime voorraad zonder opslagruimte

Heb jij een eigen winkel of webshop in beheer en wil je gebruik maken van dropshipping? Dan kun je terecht bij groothandel Van der Meer. Ook wanneer je geen webshop of winkel in eigen beheer hebt kun je bij hen terecht. Bij dropshipping bestelt een klant iets via jouw webshop of winkel. Vervolgens geef je door je order te koppelen de bestelde producten aan bij deze groothandel. Zij gaan vervolgens aan de slag om de bestelde producten snel te leveren bij de klant. De bestelde producten worden door hen in een blanco doos verzonden, zonder dat zij reclame maken voor zichzelf. Op de bon staan de gegevens van jouw webshop of winkel. Als retouradres staat deze groothandel genoteerd, maar dit is ook in overleg anders mogelijk. Alle producten vanuit de groothandel naar deze specialist worden verstuurd. Binnen Nederland betekent het dat je je bestelling de volgende dag al binnen hebt, indien je je bestelling voor 17:30 plaatst.

Dierenbenodigdheden via dropshipping verzenden

Alle dierenbenodigdheden kunnen door middel van dropshipping worden verzonden. Via dropshipments worden alle bestelde producten naar de klanten verzonden via een tussenschakel, namelijk Van der Meer. Als je hen als tussenschakel hebt, ben je verzekerd van tevreden huisdieren én natuurlijk blije baasjes. Het is mogelijk om meer dan 9000 dierenbenodigdheden via dropshipping te verzenden. Dit geldt voor verschillende dieren, zoals honden, katten en nog meer. Het is ook mogelijk om je webshop te koppelen aan die van deze groothandel. Zo wordt het proces om bestelde producten te verzenden nog makkelijker. Er wordt hiervoor gebruikt gemaakt van de platformen CCV, Shopify, Magento en Woocommerce.

Ontdek wat je met dropshiments kunt doen

Wil jij zorgen dat baasjes en huisdieren blij worden? Verzend dan al je dierenbenodigdheden via dropshipping. Dropshipping van dierenspullen was nog nooit zo gemakkelijk. Wil je graag gebruik maken van deze dienstverlening? Bezoek dan snel de website van deze specialist en leg contact met hen.