BN ontwerp
Image default
Winkelen

Duurzaam Dutch design voor je interieur

Als je van kunst houdt die is gemaakt door Hollandse meesters, is Hendrik.nu dé winkel voor jou. Bij deze specialist beschikken ze over een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende producten; van unieke vouwvazen tot stijlvolle shawls. Op elk item vind je een motief dat is geïnspireerd op een Nederlands kunstwerk, zoals de kunst van Vincent van Gogh. Bij deze winkel in ’s-Hertogenbosch vind je artikelen waarmee je je hele huis mooi aankleedt!

Een unieke woonstijl creëren met kunst

Bij Hendrik.nu bieden ze artikelen met een duurzaam Dutch design. De producten worden in Nederland met de hand gemaakt, waardoor er minder transport hoeft plaats te vinden. Dit beperkt de impact op het milieu. Ook gebruiken zij enkel de beste materialen. Je shopt daar dus de mooiste items op een verantwoordelijke manier! In hun diverse aanbod vind je onder andere tafelaccessoires, kaarsen en kussens met prachtige motieven en kleuren. Of je nu van felle kleuren houdt of juist liever neutrale kleuren in je woonkamer ziet; zij hebben voor iedere woonstijl geschikte artikelen. Dit is dé winkel waar je duurzaam Dutch design in ’s-Hertogenbosch vindt.

Prachtige cadeaus

Ben je op zoek naar een cadeau voor een vriend, familielid of een collega? Ook dan kun je bij deze specialist terecht! Je verrast je dierbare met een uniek artikel waarachter de mooiste verhalen schuilgaan. Heb je als bedrijf een groot aantal cadeaus nodig? Zij leveren ook in grote oplage, waardoor je heel het bedrijf blij maakt met een geschikt geschenk. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jezelf te verwennen met een mooi product met écht duurzaam Dutch design.

Verwen jezelf met duurzame woondecoratie

Wil je jouw interieur een oppepper geven? Dan hebben ze bij deze specialist zeker geschikte items voor jouw huis. Met deze producten herbeleef je het verleden, want elk artikel heeft een verhaal dat is gebaseerd op ons culturele erfgoed. Milieuvriendelijkheid en creativiteit komen samen in de prachtige designs van de vazen, sierkussens en drinkflessen. Bestel snel woonaccessoires online!