BN ontwerp
Image default
Woning en Tuin

Een latex matras dat 100% natuurlijk is

Een latex matras vindt u in het ruime assortiment van Kok Bedden. De matrassen zijn 100% natuurlijk en zijn afkomstig van de beste merken op natuurlaxtex matrassen gebied. Gaat uw voorkeur uit naar een matras van Dormiente, Auraletto, Green Sleep of een matras binnen de huiscollectie? U komt er natuurlijk pas echt achter als u het matras uitprobeert. Daarom bent u van harte welkom in de uitgebreide showroom. Hier luisteren de medewerkers graag naar uw wensen en adviseren u over alle mogelijke opties die op uw slaapwensen aansluiten.

Geniet van de beste elasticiteit en veerkracht

Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een latex matras in de slaapwinkel van Kok Bedden. Deze matrassen staan er namelijk om bekend dat ze u de beste elasticiteit en veerkracht kunnen bieden. De matrassen raken niet uitgeveerd en zijn hierdoor zeer geschikt voor mensen die bijvoorbeeld een gevoelige heup of schouder hebben. De latexkern is voorzien van duizenden kleine gaatjes. Dit zorgt voor een optimaal ventilerend vermogen.

Probeer een latex matras uit in de winkel van Kok Bedden

Dankzij een van de matrassen weet u te allen tijde zeker dat uw wervelkolom optimaal wordt ondersteund. Slaapt u graag op een hard of zacht matras? Of zijn er andere eisen waar uw matras aan moet voldoen? Laat het weten in de winkel van Kok Bedden. U ontvangt altijd een passend advies, zodat u zeker weet dat u jarenlang geniet van uw gloednieuwe matras van latex.