BN ontwerp
Image default
Woning en Tuin

Een multifunctionele glazen schaal

Een met de hand gemaakte glazen schaal is een prachtige toevoeging aan je interieur. Het is uniek  en een echte blikvanger. Buiten dat er veel verschillende vormen zijn, zijn de kleuren en prints ook echt eindeloos. Toch zijn er veel mensen die er geen willen kopen omdat ze simpelweg niet weten wat ze ermee moeten doen. In deze blog lees je meer over wat je allemaal kunt doen met een glazen schaal.

 

Decoreren van de glazen schaal

De schaal kan gevuld worden naar eigen wensen. Zo kun je er kaarsen op zetten voor sfeerverlichting in de avond, het licht weerkaatst de prachtige kleuren van de schaal dan weer op de tafel. Ook zou je er een bloemstukje in kunnen maken en de randen kaal laten zodat de kleuren van de schaal tot z’n recht komen. Heb je een wat diepere schaal, dan zou je zelfs met water kunnen werken. Maak een minivijvertje door er drijvende bloemen en kaarsen aan toe te voegen.

 

Maak er een fruitschaal van

Misschien heb je er nog niet bij stilgestaan, maar wist je dat je de schaal ook zou kunnen omtoveren tot veredelde fruitschaal? Door de schaal met fruit aan te vullen wordt er ook daadwerkelijk gebruik gemaakt van de schaal. De schaal krijgt dan ook een prominenter plekje in de woonkamer of keuken en wordt daardoor dus ook nog eens meer gezien.

 

Sieraden schaal

Wat is nu een mooiere plek om al je kostbare sieraden op te bergen dan een handgemaakte schaal? Deze staat heel mooi op het dressoir in de slaapkamer en dient als houder voor je sieraden.

 

https://www.nan-design.nl/glazen-schaal/