BN ontwerp
Image default
Gezondheid

Een shiatsu behandeling bij deze praktijk in Tilburg brengt uw energie in balans

Heeft u fysieke of mentale klachten waar u maar niet vanaf kunt komen? Uw klachten worden waarschijnlijk veroorzaakt doordat de energie in uw lichaam uit balans raakt. Een shiatsu behandeling bij Maria van der Sar in Tilburg biedt de oplossing. Deze professional voelt aan waar het probleem zit en corrigeert uw energie waardoor klachten als hoofdpijn, rusteloosheid of maagpijn verdwijnen. Heeft u geen klachten? Ook dan is een shiatsu massage een rustgevende ervaring.

Wat houdt shiatsu precies in volgens deze specialist?

Shiatsu is een geneeswijze die gebaseerd is op meridianen, de energiebanen in uw lichaam. Deze staan in verbinding met uw organen en psyche. Een ontregeling van deze energiebanen uit zich in klachten. Zo kan een verstoring van de galblaasmeridiaan zich fysiek uiten in migraine of oogproblemen en mentaal in ongeduld en agressie. Deze expert in Tilburg geneest rugklachten, vermoeidheid en meer met een ontspannende shiatsu behandeling.

De werkwijze van deze professional

Een afspraak bij deze praktijk begint met een gesprek over de klachten die u ervaart. Vervolgens stelt deze specialist het probleem vast door aan te voelen welke meridiaan heling behoeft. Hierna volgt gerichte shiatsu therapie om uw energie weer in balans te brengen. Op die manier verlicht zij uw rugklachten, stress of andere problemen in haar praktijk in Tilburg. Ook als u geen klachten ervaart, kunt u een afspraak maken. Shiatsu is voor iedereen een interessante ervaring om uw meridianen beter te leren kennen. U wordt u beter bewust van uw energieomloop waardoor u toekomstige obstakels beter kunt aanvoelen.

Plan een afspraak in bij deze uitstekende praktijk

Dankzij een shiatsu behandeling van Maria van der Sar in Tilburg verdwijnen problemen als rugklachten, migraine of agressie. Laat deze professional uw energie helen met een heerlijke massage. Maak direct een afspraak en maak kennis met deze bijzondere geneeswijze. Voor vragen neemt u contact op met de praktijk.

https://www.mariavandersar.nl/