BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Een tijdelijke opslag in Sittard tijdens een verhuizing

De ruime tijdelijke opslag in Sittard is gemakkelijk af te huren en ook weer op te zeggen. Het concept is zo gemaakt dat de klant er weinig tot geen aandacht aan hoeft te besteden en dat het zeer makkelijk is in gebruik. Het klantencontact en het gebruiksgemak van de klant staat bij hen hoog in het vaandel en wordt dan ook te allen tijde gewaarborgd. Dat zie je ook terug in het werk dat er wordt afgeleverd en het principe customer intimacy is hier goed in terug te zien. De tijdelijke opslag in Sittard wordt zo geleverd dat je zelf een keuze mag maken waar en wanneer je deze wilt ontvangen, maar ook waar en wanneer je deze weer wilt hebben opgehaald of wilt laten verplaatsen naar een andere locatie. 

Binnen handbereik

Stel je bent bezig met een verhuizing of je moet tijdelijk in een huurhuis wonen en hebt daar niet alle plek voor je spullen, dan is het handig om gebruik te maken van de tijdelijke opslag in Sittard. Hier sla je dan alle overige spullen in op, waardoor je woning niet veel te vol staat, maar je wel nog gemakkelijk gebruik kunt maken van alle spullen die je eventueel nodig hebt. De opslag kan bijvoorbeeld in de tuin worden geplaatst, zodat je jouw spullen binnen handbereik hebt. Wil je dit liever niet, dan kan je ook kiezen voor een opslag in een depot. 

Spullen sjouwen

Door middel van het gebruiken van een tijdelijke opslag in Sittard, hoef je helemaal niet meer zelf met je spullen te gaan sjouwen en maak je gebruik van alle gemakken. Geen gedoe meer met het huren van een boedelbak, waarin je al je spullen naar de opslag kunt brengen en weer kunt ophalen, maar gewoon alles gemakkelijk geregeld, waarin je goed wordt bediend en echt als een goede klant wordt behandeld.