BN ontwerp
Aanbiedingen

Een woning kopen in Gulpen

Gulpen staat bekend om vele dingen. Zo wordt er elk jaar met carnaval een groot feest in Gulpen gehouden waar duizenden mensen op af komen, ligt er een van de bekendste bierbrouwerijen en is er veel te doen. Gulpen is dichtgelegen bij grotere steden en zelfs goed gelegen bij de duitse grens. De plek is daarnaast dicht gelegen bij de natuur en daardoor ook in trek bij wandel of fiets liefhebbers. Kortom, Gulpen is een stad met veel voordelen en daardoor ideaal als nieuwe woonplaats.

Woning kopen in Gulpen

Wil jij een woning kopen in Gulpen? Maak dan een lijstje op met daarop al je wensen en behoeftes.Zo kun je de huizen beter segmenteren en de weg naar het perfecte huis veel makkelijker maken. Op deze manier kun je woonwensen duidelijker en beter in kaart brengen. Denk hier bij aan minimale woonoppervalkte , minimale grootte tuin en aantal kamers van je gewenste huis. geef ook aan of je ene vrijstaand of rijtjeshuis zoekt en stel hier een duidelijk en overzichtelijk budget aan vast.

Je nieuwe huis is een monument

Stel je voor je hebt een nieuw huis op het oog maar dit blijkt een monument te zijn. waar moet je dan op letten voor je de koop kan sluiten. Allereesrt is het belangrijk om het monument te taxeren naar waarde. Op deze manier krijg je namelijk een beter beeld over het uiteindelijke bedrag wat je hier voor moet neertellen. Buiten de waarde zorgt deze taxatie ook voor een opgave van onderhoudskosten, subsidiemogelijkheden of bepaalde regelgevingen die spelen. Dit zorgt ervoor dat deze soort taxatie een stuk complexer is dan een gemiddelde woning en hier veel meer bij komt kijken.

 

https://www.boon-heuvelland.nl/