BN ontwerp
Image default
Geschenken

Eigen keuze kerstpakketten voor een uniek en persoonlijk geschenk

Wil je jouw personeel iets speciaals geven met de kerst dit jaar, dan zijn eigen keuze kerstpakketten een uitstekende manier om dat te doen. Jij geeft aan wat je wilt dat het kerstpakket bevat en de deskundige medewerkers maken er een schitterend geheel van. Bestel je je zelf samengestelde kerstpakket online, dan hoef je daar ook geen fortuin aan uit te geven. Jouw wensen, in combinatie met de kennis van de deskundigen, zal in eigen keuze kerstpakketten resulteren die uniek en persoonlijk zijn. Denk goed na over de inhoud en je kunt je personeel duidelijk maken hoeveel je hun inzet waardeert.

 

Unieke eigen keuze kerstpakketten

Omdat je het kerstpakket zelf samenstelt, zal er in geen ander bedrijf een zelfde kerstpakket worden uitgedeeld. Door geen gemakkelijke uitweg te kiezen krijg je direct al waardering van je personeel. Daarnaast voelen ze zich speciaal als ze een uniek kerstpakket krijgen en schept dat een gevoel van saamhorigheid. Wil je dat je kerstpakket positief ontvangen wordt, dan zijn eigen keuze kerstpakketten een uitstekende optie.

 

Een persoonlijk geschenk

Omdat je je eigen keuze kerstpakketten zelf hebt samengesteld, is het ook een persoonlijk geschenk. Dat laat je zien door een boodschap aan het pakket mee te geven. Zoek naar een overeenkomst die iedere ontvanger deelt. Jullie werken bijvoorbeeld allemaal voor hetzelfde bedrijf en jullie hebben met zijn allen bepaalde prestaties geleverd het afgelopen jaar. Refereer daarnaar in je eigen keuze kerstpakketten, door bijvoorbeeld de huiskleur van jullie bedrijf te kiezen, of producten met een bepaald thema te vinden. Een pakket met duurzame producten is een goede keuze als jullie richtlijnen op het gebied van milieuvriendelijkheid hebben gehaald, of een radio die werkt op zonne-energie als jullie zonnepanelen installeren.

 

Een pakket dat waardering uitspreekt

Het doel van het eindejaarsgeschenk is om te laten zien dat de inzet van je personeel het afgelopen jaar niet onopgemerkt is gebleven. Daarbij moet het motiveren en ervoor zorgen dat iedereen met plezier aan het nieuwe jaar begint. Dat doe je door eigen keuze kerstpakketten samen te stellen met een boodschap en een duidelijke afzender.

 

Kies een goede online winkel uit

Eigen keuze kerstpakketten kun je net zo goed bij een online kerstpakketten winkel aanschaffen als bij een fysieke winkel. In veel opzichten is een online winkel een betere keuze. Daar zijn de producten goedkoper, is het assortiment enorm en je vermijdt de kerstdrukte volledig. Je kunt de winkel het hele jaar bezoeken en niet alleen tijdens de wintermaanden. Je krijgt dus ruim de tijd om goed na te denken over wat je in je kerstpakket wilt laten plaatsen om er iets speciaals van te maken.

Tip: stuur een kerstpakketten enquête rond onder je personeel. Vraag ze wat ze graag willen ontvangen, wat zij zien als het ideale kerstpakket en wat ze van het vorige pakket vonden. Zo geef je ze inspraak en hoef jij niet te gissen.