Epoxyhars kopen voor de jachtbouw

Bent u een eigen boot aan het bouwen of gaat u bijvoorbeeld een surfplank maken? Dan heeft u waarschijnlijk kunsthars nodig voor de afwerking. Gelukkig kunt u bij Harjon Polyester eenvoudig epoxyhars kopen. Dit materiaal is perfect te combineren met hout waardoor het ideaal is voor de jachtbouw. Ook is epoxy sterk, slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. Met deze kenmerken steekt epoxy ver boven de andere kunstharsen uit. Wilt u dit materiaal aanschaffen voor eigen gebruik of heeft u hier veel van nodig voor uw bedrijf? Bekijk het assortiment van Harjon Polyester online of in de winkel en vraag eventueel om advies.

Sterk materiaal voor vele toepassingen

Naast jachtbouw is epoxy ook voor veel andere toepassingen geschikt. Zo wordt dit materiaal bijvoorbeeld gebruikt voor bekledingen, vloeren, tafelbladen, ingietingen en verlijmingen van hout. Wat voor toepassing u ook in gedachten heeft, de kans is groot dat epoxy er geschikt voor is. Daarnaast heeft epoxyhars nog vele andere voordelen. Het materiaal is naadloos, waterdicht, heeft een lange levensduur en heeft een hoge chemische en mechanische belastbaarheid in combinatie met vloeren. Hierdoor wordt dit materiaal ook vaak gebruikt voor de vloeren van industriehallen, werkhallen, garages, magazijnen, winkels en opslagruimtes. Wilt u epoxyhars kopen voor uw eigen vloer thuis? Ook dat is mogelijk. De heldere kleur zorgt voor een mooie afwerking en dus een prachtig resultaat.

Haal epoxyhars bij deze specialist

Harjon Polyester is een specialist in kunstharsen in diverse soorten en maten. Of u nu epoxy wilt kopen voor de jachtbouw of polyester nodig hebt voor een andere toepassing, bij deze experts bent u aan het juiste adres. U vindt het assortiment niet alleen online, maar ook in de winkel in Dordrecht. Daar zijn diverse experts aan het werk die u van deskundig advies kunnen voorzien. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met Harjon Polyester via hun website.

https://www.harjonpolyester.nl/