BN ontwerp
Image default
Particuliere dienstverlening

Ervaar het gemak van een lensimplantaat

Draagt u al jaren een bril of contactlenzen en bent u op zoek naar een passend alternatief hiervoor? Denkt u dan ook eens aan een lensimplantaat. U hoeft op deze manier niet meer te rommelen met hulpmiddelen voor het zien. In tegendeel, u wordt iedere dag wakker met perfect zicht. Geen bril die u continu schoon dient te maken of dag- of nachtlenzen die u iedere keer weer moet inbrengen en uithalen. Met lensimplantaten heeft u geen enkel gedoe. Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag realiseert graag perfect zicht voor u. Dit is een gespecialiseerde polikliniek oogheelkunde in het Medisch Centrum Haaglanden. Zij verzorgen zowel ooglaserbehandelingen en lensimplantaties.

U geniet altijd van de allerbeste kwaliteit

Niets is belangrijker dan uw zicht. Dit is dan ook de reden dat Refractiecentrum Haaglanden gebruikmaakt van de modernste apparatuur. Er werken hier enkel professionele en ervaren oogartsen. U hoeft zich dus geen enkel moment zorgen te maken over het laten zetten van een lensimplantaat. Uw ogen zijn in goede handen bij deze kliniek. U kiest hier altijd uit twee verschillende soorten implantaten:

  • Het Artisan lensimplantaat
  • Het Artiflex lensimplantaat

Beide zijn goede opties voor het laten zetten van een lensimplantaat. De professionals van Refractiecentrum Haaglanden vertellen u graag meer over de voordelen van de verschillende implantaten.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Uiteraard wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om een lensimplantaat. De specialisten van deze kliniek vertellen u hier graag meer over. Ze informeren u graag over wat er allemaal mogelijk is wanneer u voor een lensimplantaat wilt gaan. Ze kunnen u vertellen hoe de behandeling precies in zijn werk gaat. Heeft u angst voor de behandeling? Laat het dan zeker weten. De medewerkers kunnen u verzekeren dat er nergens is om angst voor te hebben. Voor u het weet geniet u van perfect zicht, zonder hulpmiddel.

https://www.refractiecentrum.nl/