BN ontwerp
Image default
Aanbiedingen

Handige gadgets voor mannen

Handige gadgets voor mannen

Heb jij nog geen cadeau gekocht voor jouw vriend die over een week al jarig is? Dan willen wij jou graag een handje helpen. Mannen weten vaak niet zo goed wat ze willen hebben voor hun verjaardag, maar toch zijn er een aantal gadgets waar ze erg blij van worden. In deze blog geven wij jou vier voorbeelden van leuke gadgets die je cadeau zou kunnen geven aan jouw vriend. 

 

Smartwatch

Je hebt ze vast al wel eens gezien: de smartwatch. Een smartwatch is eigenlijk gewoon een slim horloge die een aanvulling is op jouw telefoon, maar deze draag je om je pols. Smartwatches zijn verkrijgbaar in verschillende merken, zoals de Fit bit of de Apple Watch. Elk merk heeft zo zijn eigenschappen, een eigen formaat, maar ook verschillende bandjes. Bij watchbandjes shop heb je keuze uit diverse materialen, kleuren en formaten bandjes om jouw horloge perfect bij jouw outfit te laten matchen.

 

Koptelefoon

Het is al een tijdje op de markt, maar het is enorm populair: de draadloze koptelefoon. De koptelefoon is te verbinden met bluetooth, waardoor je dus geen vervelend snoer meer nodig hebt die in de weg zit tijdens het sporten. Toch kan een draadloze koptelefoon ook een nadeel hebben, namelijk: de batterij raakt leeg. Dit betekent dat je hem tussendoor moet opladen. Gelukkig zijn er ook een aantal koptelefoons met een afneembaar draad. Zo kun je jouw koptelefoon zonder draad gebruiken, maar ook met draad, wanneer de batterij van jouw koptelefoon leeg is.

 

iTag keyfinder

Een iTag kun je aan producten vastmaken waarvan je bang bent ze kwijt te raken. Denk bijvoorbeeld aan je portemonnee, je sleutels of je koffer wanneer je op vakantie gaat, maar het is ook mogelijk om hem aan de halsband van jouw huisdier te plaatsen. Nadat je hem hebt geplaatst kun je de bijbehorende app downloaden. Wanneer je dan iets kwijtraakt kun je het via de app terugvinden. De app laat namelijk precies zien waar jouw spullen moeten liggen. Heb je een iPhone? Dan kun je ook voor de Apple versie gaan, namelijk de AirTag. Dit is een iets duurdere variant, maar werkt eenvoudig samen met jouw iPhone.

 

https://www.watchbandjes-shop.nl/