BN ontwerp
Image default
Management

Hospitality business management

Hospitality business management richt zich op management operaties op het gebied van gastvrijheid, logies, toerisme, en voedsel en drank bedrijven. Studenten in deze business optie worden onderwezen in theoretische en toegepaste methoden, interpersoonlijke vaardigheden, leiderschap bekwaamheid, en teamwork strategieën.

 

Voordat ze afstuderen, moeten HBM-studenten 1.000 uur in de horeca werken, waarbij ze evaluatiescores van werkgevers van 80% of hoger verdienen.

 

Sterke punten van het programma 

Zomer- en semesterprogramma’s in Zwitserland, Italië en Frankrijk. 

Alle cursussen van het programma worden gegeven in een state-of-the-art gebouw met klaslokalen met internetverbindingen en de nieuwste audiovisuele technologie.

Leer gerechten creëren in een volledig uitgeruste commerciële keuken.

Krijg front- en back-of-the-house managementvaardigheden.

Taco Bell en wijlen Ivar B. Haglund (van Ivar’s restaurants) hebben twee eminente professoraten gecreëerd om topdocenten aan te trekken en te behouden.

Meer dan 85 procent van de afgestudeerden accepteert een loopbaanaanbod voordat ze zijn afgestudeerd.

WSU’s School of Hospitality Business Management is nummer 1 in het land voor het bieden van carrièremogelijkheden aan haar studenten bij het zoeken naar stages en banen.

Neem deel aan het enige vierjarige hospitality baccalaureaatsprogramma in de Verenigde Staten dat een opleiding in Europa aanbiedt (in Brig, Zwitserland).

WSU’s gastvrijheid school is consequent gerangschikt onder de top 10 in de VS.

Beurzen en financiële steun 

Een verscheidenheid van staats-, federale en door de universiteit gesponsorde programma’s zijn beschikbaar om studenten te helpen met onderwijskosten.

 

VOOR ALLE STUDENTEN VAN WSU

De Washington State University kent jaarlijks miljoenen dollars aan financiële steun en beurzen toe aan studenten op basis van financiële behoefte, academische verdienste, of een combinatie van beide.

 

Om alle financiële hulp te krijgen die WSU kan bieden, moet u de volgende twee dingen doen:

 

Vul de algemene beursaanvraag van de universiteit in, zodat u in aanmerking komt voor beurzen, inclusief departementale prijzen.

Vul de FAFSA (Free Application for Federal Student Aid) in, zodat WSU je in aanmerking kan laten komen voor hulp (beurzen, subsidies, leningen, enz.) op basis van financiële behoefte. Ga hier aan de slag.

Klik hier voor meer info over WSU studiebeurzen en financiële hulp

 

VOOR STUDENTEN IN DE HORECA

Studenten komen in aanmerking voor beurzen van de Carson College of Business, alsmede de School of Hositality Business Management.

 

Campus organisaties en activiteiten 

WSU heeft verschillende actieve studentengroepen in hospitality business management. Je kunt je interesses verkennen, wederzijdse interesses delen met andere studenten, in contact komen met alumni en gasten uit de industrie, leiderschapservaring opdoen, en hulp krijgen bij het vinden van stage- en carrièreplaatsen.

 

Carrières in hospitality business management 

Een diploma in hospitality business management kan leiden tot rollen in het beheer van toprestaurants, hotelafdelingen, congrescentra, sportfaciliteiten, entertainmentdiensten en vakantiecentra.

 

Andere mogelijke hospitality carrières voor afgestudeerden zijn inkoop, publiciteit, inhuren en trainen van werknemers, het organiseren van catering, en het voorspellen van de winst van faciliteiten. Studenten kunnen ook ondernemer worden en hun eigen eetgelegenheid of hotel uitbaten.

 

Salarissen 

Veel goed ervaren afgestudeerden die topmanagers of bedrijfseigenaren worden, verdienen inkomens met zes cijfers.

 

Een gemiddeld startsalaris tijdens de korte opleidingsperiode net uit de universiteit kan rond de 34.000 dollar liggen, oplopend tot 35.000-44.000 dollar na het voltooien van de opleiding. De aanvangssalarissen zijn het hoogst in het Midwesten en aan de Oostkust en iets lager in de Rocky Mountains en de noordwestelijke staten.


 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/