BN ontwerp
Image default
Aanbiedingen

ICT ondersteuning en advies door Machelp

ICT ondersteuning

Op zoek naar ICT ondersteuning? Daarvoor kun je mij Machelp Kampen terecht. Met al jaren ervaring kunnen wij ons een ervaren ICT bedrijf noemen. Daarbij hebben wij oog voor de organisatie en de mensen die daarin werken. Wij bieden ICT ondersteuning voor zowel grote als kleine bedrijven en eenmanszakeen (ZZP’ers) zetten daarbij een stabiel ICT-systeem op. Dit systeem wordt door ons gebruiksvriendelijk onderhouden en aangepast aan jouw wensen en die van je (eventuele) medewerkers.

Machelp Kampen voor al jouw support

Wij bieden naast algemene ICT ondersteuning ook support voor Apple producten. Wij werken al sinds jaar en dag met Apple producten en kunnen je als de beste voorzien van advies en ondersteuning. Ook als je je apparaten niet bij ons hebt gekocht. De support kan op afstand, maar ook ‘live’ bij jou op locatie. Wij kunnen dan bij u op locatie al uw ICT vragen beantwoorden. Dit is voor zowel particulieren als zakelijke klanten mogelijk. 

Het is tot slot ook mogelijk om een supportabonnement af te sluiten. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van optimale ICT en Apple ondersteuning. 

ICT advies voor scholen

Het ondersteunen van ICT voor onderwijs is een van onze specialiteiten. Dankzij onze ervaring in het onderwijs weten we precies waar de schoen wringt en helpen daarom graag scholen in het opetten en beheren van hun ICT systemen. Daarnaast kunnen wij scholen ook voorzien in (refurbished) ICT apparatuur. Het onderhoud en eventuele reparaties van deze apparatuur is tot slot ook bij ons in goede handen. Bij ons ben je er zeker van dat storingen en dergelijke snel verholpen worden.

ICT ondersteuning nodig?

Nieuwsgierig geworden naar onze ICT service? Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken. We kunnen even bellen, je kunt langs komen in Kampen of ons een bericht sturen. We geven je graag op maat gemaakt ICT advies en vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is bij Machelp.

 

https://www.machelp.nl/ict