BN ontwerp
Image default
Woningen

Is jouw bed aan vervanging toe? Dit zijn mooie opties

Gemiddeld spenderen we een derde van ons leven slapend. Een goede nachtrust is dan ook essentieel. Slapen vormt samen met gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging de basis voor een fit en fijn leven. Na verloop van tijd kan je boxspring, bedframe of matras tekenen van ouderdom vertonen. Rust vinden op een oud bed of matras brengt veel ongemakken met zich mee. Is jouw bed inmiddels aan vervanging toe en wil je een nieuw bed kopen? Lees onderstaand artikel voor de mooiste en de beste opties.

Boxspring bedden

Wist je dat boxspring bedden razend populair zijn? Een boxspring bestaat uit een houten frame met vering, waardoor je veel ondersteuning ervaart. De luchtcirculatie en de vochtafvoer zijn eveneens uitstekend te noemen. Ook wordt deze vaak met een pocketvering matras gecombineerd en je kunt gebruikmaken van een matrastopper. Een topper verhoogt niet alleen het comfort, je verlengt gelijktijdig de levensduur van het onderliggende matras.

Elektrisch verstelbare boxsprings behoren evenzeer tot een van de vele mogelijkheden. Je kunt ze gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke wensen en het in- of uitstappen wordt vergemakkelijkt. Naast alle fysieke pluspunten is de vorm van bediening een groot gewin. Een boek lezen voor het slapengaan is geen enkel probleem, want met een druk op de knop kun je rechtop zitten. Een bed kopen bij Emob kent veel voordelen, waaronder een groot aanbod prachtige boxspring bedden, verschillende aantrekkelijke uitvoeringen en afmetingen variërend van 120×200 tot en met 180×200.

Slaapkamer

Verschillende bedframes

Wanneer je beschikt over een goed matras dan kun je een blik werpen op een nieuw bedframe. Een bedframe staat ook bekend als bedombouw of bedkader. Deze zijn inclusief lattenbodem verkrijgbaar bij Emob. Daarnaast zijn er elektrische of verstelbare lattenbodems waar je uit kunt kiezen.

Alle frames zijn gemaakt voor ultiem slaapcomfort. Het kleur- en materiaalgebruik is divers, zodat er voor ieders smaak en interieur een variant te vinden is, zoals gestoffeerd, hout, metaal en inclusief opbergruimte. Kortom er is meer dan voldoende keuze. Bovendien zijn er talloze, aantrekkelijke bedframes voor baby’s en kinderen. Op deze manier slaag je altijd en vind je altijd een exemplaar naar wens.

Voor elk wat wils

Naast boxsprings en bedframes kun je een blik werpen op een grote verscheidenheid aan matrassen. Denk aan matrassen, waaronder pocketvering, latex matrassen en schuim matrassen. Varianten met pocketvering zorgen voor een optimale bloedcirculatie, waardoor je het in de nacht nooit te warm zult krijgen. Ze zijn veerkrachtig en geven je het nodige comfort, waarbij de druk van het lichaam gelijkmatig verspreid zal zijn.

Latex- en schuim matrassen hebben de capaciteit om zich aan je lijf aan te passen. Het opvangen van bewegingen is daar een groot onderdeel van. Het zijn bijvoorbeeld perfecte matrassen als je veel beweegt of als je samen met een partner slaapt. Daarnaast zijn ze voortreffelijk voor een bed met een elektrische bodem.

Uiteraard is geen bed compleet zonder kwalitatief goed beddengoed. Bij Emob vind je dan ook een grote collectie aan hoofdkussens, dekbedden, matrasbeschermers en hoeslakens om je aankoop compleet te maken.