BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Maatwerk meubels van Relaxury

Bij Relaxury stel je zelf je droominterieur samen. Maatwerk meubels in metropolitan luxury stijl zijn de expertise van Relaxury. Hier is alles op maat en geen droom onbereikbaar. Laat je vooral inspireren in de showroom of op de website. 

Ontdek de luxe meubels van Relaxury

Relaxury biedt exclusieve meubels die alle zintuigen prikkelen. Deze meubels zijn niet alleen luxe, maar ook prachtig en helemaal op maat gemaakt. Op die manier creëer je thuis ook dat hotelgevoel en wie wil dat nu niet? De stijl is een combinatie van klassiek en modern. Door jouw bestaande interieur als uitgangspunt te nemen en daar meubels aan toe te voegen die speciaal voor jouw interieur worden ontworpen, wordt er automatisch een combinatie van klassiek en modern gemaakt, maar ook in de meubels zelf zie je deze combinatie terug. De cinewall met haard is bijvoorbeeld heel populair en combineert een op maat gemaakte tv-wand met de klassieke haard. 

Interieurprojecten

Bent u op zoek naar een echt luxe lifestyle, laat dan je hele interieur onder handen nemen. Dat kan namelijk zeker! Van de woonkamer tot en met de slaapkamer: custom living is de norm. Hierbij gaan de experts van Relaxury altijd uit van de metropolitan woonstijl die zich kenmerkt door woorden als persoonlijk, tijdloos, stijlvol en exclusief. De experts en vakmannen van dit interieurbedrijf laten jou je woning herontdekken. Wanneer zij klaar zijn met jouw interieur, lijkt het net alsof je je eigen hotel binnenwandelt, zonder dat je persoonlijkheid verloren gaat. Dat is de kracht van de metropolitan stijl: het combineren van je eigen klassieke meubels, accessoires, materialen en kunst met een modern interieur bestaande uit strakke lijnen, luxe meubels en een functioneel design. 

Werkwijze

Wanneer je geïnteresseerd bent in meubels op maat in de metropolitan luxury stijl, dan neem je contact op met Emiel. Hij maakt een afspraak bij jou thuis om te adviseren over de mogelijkheden. Je hebt een ruime keuze uit exclusieve meubels op maat, maar je kunt ook je gehele interieur door Emiel laten inrichten. Dit bespreek je allemaal tijdens het kennismakingsgesprek, waar wij ook naar jouw persoonlijke stijl kijken.