Mobiele Persoonsalarmering

Bnontwerp

Persoonsalarmering; niet voor iedereen een bekend concept maar voor Secure2go een dagelijkse bezigheid. Wat is persoonsalarmering precies? Het is een systeem, dat draadloos tewerk gaat, wat mensen de mogelijkheid geeft om alarm te slaan wanneer ze zich in een gevaarlijke situatie bevinden. Dit systeem wordt voornamelijk gebruikt voor professionals die met hun werk in gevaarlijke situaties terecht kunnen komen. Er wordt ook wel gesproken over ‘alleen-werkers’ in dit werkveld. Dit zijn mensen die in hun eentje opereren. Denk aan beveiligers of deurwaarders.

Waarvoor dient een persoonsalarmering systeem?

Een dergelijk systeem biedt mensen de mogelijkheid om gemakkelijk hulp aan te slaan wanneer je werk doet waarbij risico’s verbonden zijn voor persoonlijk letsel. In veel situaties zal dit zelf makkelijk op te lossen zijn met de aanwezigen personen, maar soms escaleert een situatie en dan is het niet mogelijk om je mobiel te pakken en de hulpdiensten in te schakelen. Wanneer je op een werkplek bent waar geen collega’s je kunnen horen dan zou een persoonsalarmeringssysteem je goed kunnen helpen! Wanneer je met het systeem hulp aanslaat dan komt er een hulpverzoek bij een BHV team of interventieteam dat collega’s kan alarmeren. Dit team is 24/7 beschikbaar. Je alarmeert extern, en via beacons en gps kan je locatie gelokaliseerd worden en kunnen de juiste hulpdiensten snel ingeschakeld worden.

Maatwerk van Secure2go

Secure2go begrijpt dat niet elke situatie dezelfde aanpak nodig heeft. Hierdoor wordt er ook altijd gekeken naar maatwerk. Zo zijn er ook mogelijkheden voor zowel intern- als externe alarmering. Er komen hierbij altijd een aantal factoren kijken, zoals; tijd, bezetting, bereikbaarheid, omgeving, dreigingsbeeld en hulpwens. Secure2go is hier zeer ervaren in en weet dan ook precies wat een klant nodig heeft voor optimale veiligheid. Ben jij een werknemer of werkgever en vindt je dat veiligheid bovenaan moet staan? Bekijk dan hier onze website of pagina over persoonsalarmering voor meer informatie!