BN ontwerp
Image default
Relatie

Ontvang kinderalimentatie bij het aanvragen van een scheiding

Wilt u een scheiding aanvragen en daarbij kinderalimentatie ontvangen? Vraag dan nu hulp van de experts van De Echtscheidingswinkel. Deze experts nemen u mee door het proces van het aanvragen van een scheiding. Daarbij is het mogelijk dat u kinderalimentatie ontvangt. Het proces wordt afgesloten in de rechtbank.

Het aanvragen van een scheiding gaat makkelijk en snel

Voor het aanvragen van een scheiding is het slim om experts in te schakelen. Een scheiding maakt u als het goed is niet vaak mee, er komt veel bij kijken omdat u samen met uw partner een leven heeft opgebouwd. Daarnaast kan het zijn dat u kinderen heeft waar rekening mee moet worden gehouden. Bent u niet de kostwinner binnen het gezin en bent u wat vaker thuis? Dan is de kans groot dat de zorg van de kinderen grotendeels op uw schouders valt. Hierdoor ontvangt u kinderalimentatie van uw ex-partner. Zo kunt u goed voor de kinderen zorgen. U ontvangt dat tot dat de kinderen 21 jaar zijn. Door deze regeling worden de kinderen niet de dupe van een scheiding. Bij het aanvragen van een scheiding gaan de experts van het bedrijf in op de wensen van beide partijen. Hier wordt een middenweg in gevonden zodat beide partners tevreden zijn met de regelingen. Beide partners dienen zich te houden aan de afgesproken regelingen. Neem nu contact met het bedrijf op en begin met de aanvraging van een scheiding waarbij u kinderalimentatie ontvangt.

Neem nu contact op met de experts

Voor het aanvragen van een scheiding vraag je gemakkelijk en voordelig de hulp van de experts van De Echtscheidingswinkel. De experts helpen u door het volledige proces heen waardoor het goed wordt geregeld en beide partners tevreden zijn met de regelingen. Het is gewenst dat beide partners zich aan de regelingen houden. Daardoor wordt er een middenweg gevonden voor de wensen van beide partijen.