Propfun is de plek om een photobooth te huren

Bnontwerp

Heeft u weleens gehoord van het bedrijf Propfun? Nee?! Dan mist u zeker wat. U heeft vast wel het probleem gehad dat u een groot feest gaf en daarbij iets van entertainment zocht. Wij snappen natuurlijk dat dit heel moeilijk te vinden is, maar u hoeft helemaal niet zelf iets creatiefs te bedenken. Het enige wat u hoeft te doen om een fees tien keer zo leuk te maken is een photobooth huren. Deze zetten wij voor u op locatie en halen deze ook zonder extra kosten op.  

Verschillende photobooths te huur bij Propfun

Bij Propfun heeft u de leukste feesten en daarbij herinneringen met een praktische photobooth in de buurt. Maakt u zich zorgen over het leveren van de apparatuur? Wij zijn overal in Nederland operatief en kunnen binnen uw aangegeven omgeving iets regelen. Daarbij beschikken wij van verschillende soorten pakketten waar u zelf uit kan kiezen. Wij hebben bijvoorbeeld het Vederlicht pakket. Hierbij krijgen een digitale photobooth waar je leuke effecten en filters op jezelf kan doen om alles gezelliger te maken. Bovendien kun je meer dan alleen maar foto’s maken. Bijvoorbeeld een GIF, een boomerang voor Instagram een slomo-shot en veel meer.

Een feest een stuk gezelliger maken

Wij hebben veel ervaring op het gebied van de technische kanten van een photobooth, maar wij weten ook dat het een feest leuker en bijzonder maakt. Bijvoorbeeld bij een bruiloft is het erg leuk om achteraf alle gemaakte foto’s van uw gasten te zien en hoe zij de avond hebben beleefd. Of als u een bedrijfsfeest wil organiseren om uw medewerkers te bedanken voor hun harde werk aan het bedrijf en zijn klanten toen, is een photobooth ook een briljant idee. Kortom, reserveer uw photobooth vandaag nog via de handige website van Propfun waar u via een pop-up scherm alles kunt invullen.

Contact

Meer weten over de verschillende pakketten die Propfun aanbiedt en wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens op de website via www.propfun.nl voor meer informatie over het bedrijf zelf en wat zij voor uw feest kunnen doen.

Wilt u een photobooth huren? Klik hier voor de beste photobooths van Propfun.