Rijlessen in de regio Utrecht

Bnontwerp

De beste Rijles Utrecht is de beste rijschool in de regio, je kunt bij ons meteen aan de slag. Onze rijinstructeurs zijn ervaren en hebben allemaal een passie voor het vak. Je kunt bij ons naast je rijbewijs voor auto ook je motorrijbewijs halen. En kan bij ons een rijbewijs geupgrade worden zodat je bijvoorbeeld met een aanhanger of grote personenauto mag rijden. We hebben een hoog slagingspercentage en veel tevreden klanten, daarom zijn wij de beste rijschool in Utrecht.

Theorie en afrijden 

Voor je mag afrijden moet je theorie examen hebben gedaan, anders mag je simpelweg niet afrijden. Veel mensen vinden dit lastig of doen er heel vaak over, daarom kunt u bij ons extra lessen krijgen. Deze zijn gratis en vallen binnen je pakket, wel moet je hier op tijd voor aanmelden. Mocht je er echt veel moeite mee hebben dan kun je ook een een turbo cursus volgen. Waarbij je theorie in een dag kunt halen, en een examen bij in zit. Bij het afrijden is het handig dat je de tussentijdse toets haalt. Zo hoef je de bijzondere verrichtingen niet te doen tijdens je examen, heb je dit niet gehaald maakt dat niet uit. Dan zal alleen je examen  wat langer duren.   

Je eerste rijles

Bij je eerste rijles gaan je gewoon een klein stukje rijden. Hierbij kijkt de instructeur naar hoe jij rijd en maakt hij een schatting over het pakket wat je ongeveer nodig gaat hebben. Vervolgens sluit je een pakket af en begin je met je rijlessen, mocht je nou rijlessen overhouden dan kun krijg je het geld terug van deze lessen. Mocht je nou echt veel moeite hebben met rijden, dan kun je altijd kijken of een automaat iets voor je is. Dan hoef je alleen gas te geven en te remmen. En hoef je dus niet te schakelen, en dit is handig als je moeite hebt met alle handelingen tijdens het rijden.