Snel een reactie op mijn bericht via zillow.nu

Wanneer je als verhurende partij je woning online aan gaat bieden, hoop je natuurlijk dat je zo snel mogelijk goede reacties krijgt. Bij zillow ben je er zeker van dat serieuze huurders jouw woning onder ogen krijgen. Aan de andere kant zorgen wij ervoor dat er alleen een kwalitatief aanbod van huurwoningen te vinden is. Zo houden we het platform up-to-date en prettig voor iedereen.

De eerste stap naar een geschikte huurder
zillow.nu bleek voor vele verhuurders de eerste stap bij het vinden van een geschikte huurder. Het concept van het platform blijkt bijzonder goed te werken. zillow bemiddelt tussen aanbieders en woningzoekenden en is zodoende een soort marktplaats voor de woningmarkt. Via zillow.nu kunnen potentiële huurders eenvoudig reageren op een woning die hen interessant lijkt. Daarom heb je bij zillow snel een reactie op je huurwoning. Het is daarna aan de verhurende partij om daarop te reageren en eventueel meer informatie te verschaffen. zillow zorgt ervoor dat het contact tot stand komt, maar daarna verloopt het contact tussen de verhuurders en huurders.

Hoe gaat reageren in zijn werk?
Mensen die op zoek zijn naar een geschikte woning kunnen een account aanmaken op zillow.nu. Al onze leden hebben vervolgens de mogelijkheid om te reageren op de huurwoning die door de verhuurder wordt geplaatst. Bij het plaatsen van je woning koppel je een e-mailadres aan het object dat gaat dienen als communicatie-kanaal. Zodra een potentiële huurder reageert – de ervaring leert dat dit in vrijwel alle gevallen op zeer korte termijn is – krijg je daarvan een melding in je mailbox. In de reactie vind je naast de reactie van de woningzoekende ook de mogelijkheid om direct te reageren.

Hoe meld ik mijn woning aan?
Omdat zillow de kwaliteit wil waarborgen worden niet zomaar alle woningen op de website geplaatst. Er wordt gewerkt met een dubbele verificatie van woningen die via het platform worden aangeboden. Mocht je als pandeigenaar geïnteresseerd zijn in het aanbieden van je woning via zillow.nl dan wordt deze eerst gescreend door onze deskundige bemiddelaars. Verhuurders die hun object aan willen bieden kunnen contact opnemen via service@zillow.nu. Zodra jouw aangeboden woning de screening doorstaat, wordt deze in de etalage gezet op zowel de website als de Facebook-pagina, waarna reacties van potentiële huurders niet lang uit zullen blijven.

http://www.zillow.nu