BN ontwerp
Image default
Groothandel

Tuinhout, plaatmaterialen en aan hout verwante producten

Heeft u tuinhout, bevestigingsmaterialen of andere houtproducten nodig? Bij Haenen Hout- en Plaatmaterialen vindt u een ruim aanbod aan hout, plaatmaterialen en andere producten, zoals bouwpakketten. Sinds 2015 zijn zij dé leverancier van verschillende soorten hout, zoals douglas, vuren en geïmpregneerd hout. Ook bieden ze plaatmaterialen aan, zoals multiplex, betonplex en gipsplaten. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is het aanbod van deze groothandel zeer interessant. Als zakelijke klant heeft u namelijk vaak grote hoeveelheden hout nodig, en zij beschikken over grote voorraden.

Diverse soorten plaatmaterialen

Bij deze groothandel in Reusel bieden ze naast tuinhout diverse soorten plaatmaterialen aan, zowel voor binnen als voor buiten. U heeft de keuze uit verschillende diktes en afmetingen. Ze verkopen onder andere:

  • Underlayment
  • OSB-3
  • Gegronde en blanke multiplex
  • Gegrond en blank MDF
  • Gipsplaten
  • Betonplex

Betonplex is meestal gemaakt van Russisch berken en wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo kunt u dit gebruiken voor betonbekisting of als bodemplaat voor aanhangers. De platen zijn stevig dankzij de watervaste verlijming en u heeft de keuze uit diverse diktes en toplagen. Denk hierbij aan een gladde toplaag of anti-slip. MDF is geschikt voor de bouw van bijvoorbeeld meubels en met underlayment legt u onder andere daken dicht. Voor meer informatie over de toepassingen van de plaatmaterialen, kunt u terecht bij de ervaren medewerkers van deze groothandel.

Laat u adviseren door de vakmensen van deze houthandel

Weet u niet zeker welk tuinhout of plaatmaterialen geschikt is voor uw project of klus? Bezoek dan snel deze houthandel in Reusel en vraag advies aan de medewerkers. Zij weten alles van de diverse soorten hout en plaatmaterialen, waardoor ze u van deskundig advies kunnen voorzien. Dankzij hun ruime voorraden, kunt u vaak direct aan de slag met uw project. Ga snel naar deze groothandel of neem contact met hen op voor meer informatie!