BN ontwerp
Image default
Media

Val ook op met verlichte doosletters op uw gevel

Zet zowel online als offline in op marketing

Bedrijven die inzetten op marketing, moeten ervoor zorgen dat ze zowel online als offline en in het oog springen. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat deze dubbele aanpak het meest effectief is. Naast een goede SEO geoptimaliseerde website en gebruik van sociale media is daarom een breed gebruik van offline marketingmiddelen een slimme zet. Denk hierbij aan visitekaartjes ,relatiegeschenken, bedrijfsvlaggen, autobelettering, maar zeker ook: verlichte doosletters op de gevels van uw bedrijfspand. Met name de laatste marketingstrategie, verlichte doosletters voor een strak design en goede zichtbaarheid, zijn een effectieve manier om veel extra contactmomenten met uw doelgroep te creëren.

Wat hebben verlichte doosletters u te bieden?

Maar waarom leidt led-verlichte of neon-verlichte doosbelettering tot veel contactmomenten? Heel simpel: met doosletters maakt u een statement inde omgeving waar uw bedrijfspand gevestigd is. Uw strak ontworpen logo en sierlijke vormgegeven bedrijfsnaam is dag en nacht zichtbaar en letterlijk een visitekaartje in de buurt. Een grote pre van doosletters met daarin led-verlichting, is dat uw onderneming ook in de avonduren en in het weekend opvalt. Passerende automobilisten, fietsers en voetgangers zien voortdurend de naam van uw business en dat heeft impact. Voordelig is ook dat u volledig uw eigen design en ontwerp kunt laten maken. Zo kunt u kiezen voor het aanbrengen van uw bedrijfslogo, alleen de naam van uw winkel of bedrijf en/of kiezen voor lichteffecten en kleureffecten om nog meer op te vallen. De mogelijkheden zijn groot op dit gebied!

Een betaalbare manier van opvallen

Een van de redenen dat verlichte gevelreclame zo populair is, is de voordelige manier van p.r. maken. Wie verlichte doosletters laat maken, hoeft maar één keer een bepaald bedrag te investeren voor de aankoop van de gevelletters. Daarna zijn de enige kosten die u maakt de energiekosten voor led of neon. Gelukkig zijn beide soorten verlichting, zeker led, zeer energiezuinig en nauwelijks een kostenpost. Voor het geld hoeft u het dus niet te laten. Kijk nu op de website van Sukses Reclame voor meer informatie over de gevarieerde mogelijkheden van verlichte gevelletters!