Vallei: Uw advocaat in Ede

Bnontwerp

Een advocaat in Ede inschakelen? Dan bent u nu aan het juiste adres! Vallei Advocaten & Mediators zijn gespecialiseerd in zaken rondom personen- en familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Wij hebben al jarenlange ervaring waardoor wij krachtig zijn in onze daden. Alle advocaten en mediators van Vallei Advocaten & Mediators staan graag voor u klaar om u te helpen met uw juridische zaken of vragen. Naast onze vestigingsplaats in Ede, richten wij ons ook nog op de plaatsen Wageningen, Veenendaal, Bennekom en Rhenen. Neem dus gerust contact op met ons kantoor als u hulp nodig heeft met uw juridische kwesties.

Waarom een advocaat in Ede?

Nu vraagt u zich misschien af waarom u een advocaat in Ede zou kunnen inschakelen. Zoals u eerder heeft kunnen lezen zijn wij gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden zoals personen- en familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht maar u kunt ook bij Vallei Advocaten & Mediators terecht voor mediation. In sommige gevallen komt u in een situatie terecht die u zelf niet makkelijk kan oplossen, bijvoorbeeld bij een fusie maar ook bij bijvoorbeeld een echtscheiding. In dat geval kan het fijn zijn om beroep te kunnen doen op de expertise van onze advocaten of mediators. Wij kunnen u advies geven ook om juist een probleem te voorkomen. Mocht het toch escaleren? Dan kunnen wij ook een procedure voor u starten.

Wat is mediation?

Ook kunt u bij Vallei Advocaten & Mediators terecht voor mediation. Mediation houdt in dat u samen het conflict gaat oplossen zonder dat er bijvoorbeeld een rechter uitspraak moet doen. De mensen die deelnemen aan mediation moeten samen tot een oplossingen komen met behulp van een zogenaamde Mediator. Hierdoor hoeft er geen procedure gestart te worden en kan iedereen zijn woordje doen. Beide partijen kunnen een rol spelen in het vinden van een oplossing – daardoor wordt vaak de relatie van beide partijen ook versterkt omdat de oplossing zelf is bedacht. Ook werkt mediation vaak sneller dan het starten van een procedure. Vaak kunnen wij samen tot een goede oplossing komen in maar een paar weken tijd.

Voor meer informatie kijk op de website van Vallei.