BN ontwerp
Image default
Woningen

Ventileer uw huis

huis te koop

Op 4 oktober besteden dieren over de hele wereld speciale aandacht. Dan is er Werelddierendag, we hebben nog wat huisdieren. Als u uw huisdier echt wilt aaien, zorg dan voor frisse lucht in huis. Met goede ventilatie kun je dieren en mensen direct behandelen.

Voorkom geur

Heeft u het ooit meegemaakt? Je loopt een huis binnen en ruikt meteen muf. Toen werd duidelijk waarom: er woonde een hond in het huis en de eigenaar vergat de lucht naar hun huis te openen. Honden, katten en andere huisdieren stoten vocht, kooldioxide (CO2) en lichaamsgeur uit, die de luchtkwaliteit in uw huis kunnen beïnvloeden. Tenminste, als u geen ventilatie heeft en onvoldoende ventilatie.

Elke dag een uurtje ramen openen kan de luchtkwaliteit direct verbeteren. Als de verwarming een paar graden lager wordt gezet, gaat er bijna geen energie verloren.

Goed voor de gezondheid

Wist je dat de kans op gezondheidsproblemen in een goed geventileerde woning drie keer zo klein is? Bij ventilatie worden veel huisstofmijten uitgestoten en wordt schimmelvorming op onzichtbare plaatsen voorkomen. Verborgen schimmel kan snel een muffe geur veroorzaken. U kunt dit voorkomen door simpelweg het raam te openen. Het kost geen geld en veel pijn kan worden vermeden.

Het is goed om het programma elke dag uit te zenden. Als er veel mensen in huis zijn die baden of koken, doe dan hetzelfde. Ventilaties spelen ook een belangrijke rol in dit tips, en ze zijn erg handig. Sluit ze niet af en maak ze regelmatig proper. Met al deze technieken worden bezoekers of potentiële kopers niet meteen afgeschrikt en blijft uw binnenlucht gezond.

Goed geventileerde huizen dragen bij aan de gezondheid van mens en dier. Wilt u uw huisdier in de watten leggen en niet alleen Werelddierendag? Ventileer uw huis regelmatig en zorg voor een goede luchtkwaliteit.

appartement te huur geel

https://be.propenda.com