BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Voor het heien van palen raadpleegt u deze experts

U kunt uw bouwgrond laten verstevigen door de specialisten van Arie Hogendoorn Grondverzet B.V. te raadplegen. Deze professionals in Ouderkerk aan den IJssel zijn namelijk gespecialiseerd in het heien van palen. Op basis van de technische eigenschappen van het werkgebied bepalen zij welk materiaal en welke machines nodig zijn. Daarnaast bekijken zij of ze de palen gaan heien, of dat ze gaan trillen.

Wat voorafgaat aan de heiwerkzaamheden van dit bedrijf

Deze specialisten in het heien van palen zijn gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel. Zij werken onder andere in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Eerst voeren zij een sondering uit om de draagkracht van uw grond en de lengte van de heipaal vast te stellen. Op basis daarvan bepalen deze gecertificeerde experts welk materiaal het meest geschikt is voor het project. Dit kunnen palen van hout, beton of stalenbuispalen zijn. Daarnaast beslissen ze welke machines ze daarvoor gaan inzetten.

Hoe deze professionals heien

Deze specialisten beschikken over een uitgebreid machinepark voor uiteenlopende projecten. Ze hebben bijvoorbeeld een miniheistelling voor kleine projecten. Daarnaast bezitten zij speciale trilkranen om de fundering van een kas of stal mee te leggen. Dankzij hun vele machines kunnen deze professionals in uiteenlopende gebieden werken. Het ligt aan de technische eigenschappen van uw grond of de palen getrild of geheid worden. Trillen is sneller en minder luid, maar daar moeten de grond en de paal uiteraard voor geschikt zijn.

Schakel deze specialisten in om uw grond te verstevigen

De gediplomeerde experts van Arie Hogendoorn Grondverzet B.V. hebben veel ervaring met het heien van palen. Dankzij hun grote machinepark zijn zij in staat om verschillende soorten projecten in diverse omstandigheden waar te maken. Daarnaast evalueren zij nauwkeurig hun werkgebied zodat ze gebruikmaken van het juiste materiaal. Neem contact op met deze professionals om heiwerkzaamheden te laten verrichten.

https://www.hogendoornbv.nl/