BN ontwerp
Image default
Telefonie

Wat is een goed adres voor een iPhone 11 scherm reparatie?

Als het scherm van je iPhone 11 door wat voor reden dan ook onbruikbaar is geworden, is het tijd voor een nieuw scherm. Een scherm wat niet meer wil functioneren betekent niet dat je de iPhone in zijn geheel kunt afschrijven. Door een iPhone 11 scherm reparatie kun je meestal voorlopig weer even vooruit met je toestel. Een scherm reparatie is dus een slimme oplossing om je problemen met een beschadigd scherm te verhelpen. Een iPhone 11 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum is ook nog eens heel betaalbaar. Bovendien is het een vrij eenvoudige reparatie waar je zelfs op kunt wachten. Als je je iPhone langs brengt bij een van hun vestigingen die je kunt vinden in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout sta je voor je het weet weer buiten met een gloednieuw scherm en 12 maanden garantie.

 

Je iPhone weer zo goed als nieuw met een iPhone 11 scherm reparatie 

In 2019 bracht Apple de iPhone 11 uit, als opvolger van de iPhone XR. De iPhone 11 is voorzien van Liquid Retina Display en heeft een afmeting van 6,1 inch. Ook heeft het scherm net als zijn voorgangers True Tone technologie waardoor de kleuren op het scherm geoptimaliseerd worden voor het omgevingslicht. Net als de iPhone XR is de iPhone 11 de budget versie van de 13e generatie Apple smartphones, en heeft hij een aluminium achterkant en een LCD scherm waardoor het toestel goedkoper geproduceerd kon worden. De iPhone 11 is nog steeds niet verouderd en omdat dit model bijna het best verkopende model van 2019 was, is de kans groot dat jij er ook een hebt. Als het scherm na intensief gebruik gebreken begint te vertonen of gebarsten is, dan kan een iPhone 11 scherm reparatie ervoor zorgen dat je je iPhone 11 weer een tijdje kunt gebruiken. 

 

Wanneer is het tijd voor een iPhone 11 scherm reparatie?

Een apparaat als een iPhone wat je elke dag met je mee neemt en bijna continue gebruikt heeft het zwaar te verduren. Met name de kwetsbare onderdelen, zoals het scherm van zo’n apparaat, hebben het zwaarst onder intensief gebruik te lijden. En omdat dit onderdeel is niet zomaar een scherm is maar nodig voor de bediening wil je natuurlijk niet dat het gebreken gaat vertonen. Door intensief gebruik kunnen er beschadigingen als krassen en barsten op het scherm ontstaan, of er kan een software probleem optreden waardoor het scherm niet meer wil functioneren. Wanneer door schade of problemen met de software het scherm niet meer wil functioneren is het tijd voor een iPhone 11 scherm reparatie.