BN ontwerp
Image default
Electronica en Computers

Zoekt u een betrouwbare partner voor efficiënt licentiebeheer in uw organisatie?

Correct licentiebeheer binnen een organisatie is van groot belang. U wilt immers geen slechte naam krijgen doordat bekend wordt dat er binnen uw organisatie gebruik werd gemaakt van illegale software waarvan de gebruikersrechten niet goed geregeld waren. Soms is er zeker geen sprake van kwade opzet. De regels voor licentiebeheer zijn soms wat ingewikkeld. Gelukkig zijn er bedrijven waar u hierover goed en onafhankelijk ICT advies kunt krijgen. Zo zorgt u dat u nooit onbewust gebruikmaakt van software waarvoor u niet of niet tijdig heeft betaald.

Geen zorgen over het licentiebeheer binnen uw bedrijf

Als u zich geen zorgen wilt maken over het licentiebeheer van de software die binnen uw bedrijf wordt gebruikt, maak dan gebruik van onafhankelijk ICT advies door een professional. Het is voor u als ondernemer immers niet altijd mogelijk om alle regels goed te interpreteren. Ook is een fout of te late betaling snel gemaakt zonder dat dat opzet in het spel is. Wilt u voorkomen dat u een bepaald pakket ineens niet meer kunt gebruiken omdat de licentie is verlopen? OnnIT te Zuid-Beijerland is een partner die u hierbij kan ondersteunen door u bepaalde taken uit handen te nemen.

Laat het beheer van uw licenties over aan de experts

U kunt het beheer van uw licenties met een gerust hart overlaten aan OnnIT. Dit bedrijf is zeer ervaren in het geven van onafhankelijk ICT advies. Het is belangrijk dat uw gebruikerslicenties goed op orde zijn, zodat u hiermee geen problemen krijgt. Veel ondernemers realiseren zich bijvoorbeeld niet dat een programma niet zomaar op meerdere laptops of computers mag worden geïnstalleerd. In veel gevallen moet er dan voor extra gebruikerslicenties worden betaald. Door te kunnen vertrouwen op goed en onafhankelijk ICT advies. U kunt contact met dit bedrijf opnemen om een afspraak te maken of een offerte aan te vragen.