BN ontwerp
Image default
Auto's en Motoren

Auto’s die nauwelijks de weg op zijn geweest

Wilt u in een nieuw model rijden, maar niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe auto? Bekijk dan de optie voor jong gebruikte auto’s. Dit zijn de nieuwste modellen, maar dan voor een stuk voordeliger tarief. Hoe dit kan en hoe u een jong gebruikte auto kunt vinden? Dat leest u hier. 

Tweedehands auto, nieuwe uitstraling

Officieel zijn jong gebruikte auto’s tweedehands. Maar dit doet niet aan de verwachtingen die men heeft bij een tweedehands auto. Om een jong gebruikte auto te heten, moeten er namelijk aan een aantal eisen worden voldaan. Ten eerste mag de auto niet ouder zijn dat twee jaar. Dit betekent dus dat juiste de nieuwste modellen onder deze term vallen. Heb je een nieuw model op het oog? Bekijk dan eerst of je deze als jong gebruikte model kunt vinden. Dit kan je gauw een paar duizend euro schelen.

Nauwelijks de weg op geweest

De angst die veel kopers hebben bij tweedehands auto’s, is dat de staat van de auto niet meer optimaal is. De angst dat er al veel in is gereden en de auto hierdoor is aangetast. Bij jong gebruikte auto’s hoeft u hier nooit over na te denken. De auto mag namelijk maar maximaal 30.000 km op de teller hebben staan. Hierdoor weet u dat de auto vrijwel nauwelijks de weg op is geweest en dat deze auto nog heel wat goede jaren voor de boeg heeft. U krijgt ook altijd inzicht in hoeveel er met de auto is gereden.

Extra voordeel

Niet alleen bespaart u een hoop geld door jong gebruikte auto’s te kopen. Ook bespaart u dankzij de eigen importkanaal. Hierdoor zijn alle auto’s nog scherper geprijsd. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een luxere auto voordeliger als jong gebruikte auto aanschaffen, dan een nieuwe auto van een lagere klasse. Ook wordt u altijd duidelijk ingelicht over alle kosten, hierdoor staat u nooit voor verrassingen.

Heeft u ook altijd al gedroomd van het rijden een nieuw model? U kunt prestige en uitstraling al voor een zeer voordelige prijs kopen met jong gebruikte auto’s. In jong gebruikte auto’s geniet u van alle voordelen van de nieuwste modellen, maar betaalt u nooit de hoofdprijs voor een nieuwe auto.

 

Lees meer over de mogelijkheden op autoimportgarant.nl