BN ontwerp
Image default
Mode en Kleding

De Blazer van Papa en de Hakken van Mama

Jouw kind wil het liefste zo snel mogelijk groot worden. Daarom duiken de mini volwassenen soms in de kledingkast van papa en mama. Vol trots komen ze aan in de hakken van mama of de blazer van papa. Toch lichten de ogen van jouw zoon of dochter op als een trui zien met hun favoriete superheld of heldin. Daarom is een kledingwinkel kinderkleding vaak de beste oplossing voor de kledingkast van de jongste leden van het gezin. Of jouw kind een mini blazer wil net als papa of een truitje met oogverblindende glitters, kinderkleding merken verkopen het allemaal.

Jezelf Uiten met Jouw Kleding

Het is zo dat jouw kind zich het fijnst voelt in kleding wat gemaakt is voor hem of haar. Maar het is het ook voor jou als ouder leuk om jouw kind in de laatste kindermerken fashion te laten rondrennen. Jij kan ervoor zorgen met de juiste kleding dat jouw kind vanaf jongs af aan zichzelf kan leren uiten. Wanneer jouw kindje zichzelf leert ontdekken en wat zij of hij leuk vindt en dit met trots kan laten zien aan de wereld, wordt jouw kindje ook een stuk zelfverzekerder. En dat kan natuurlijk nooit kwaad.

Hippe Baby Kleertjes en Feetje

Bij de kledingwinkels zoals bij Hippe Mensjes zie jij als kinderkleding-jager al snel het merk Feetje. Het Rotterdamse merk maakt kleding voor de allerkleinsten sinds 1981. De collecties die het merk verkoopt zijn verkrijgbaar in de maten 44 tot en met maat 86. Truitjes, broeken, jassen maar ook zeker voor pyjama’s kan jij bij dit merk terecht. Zo is bijvoorbeeld ook Feetje pyjama wafel populair. Mocht jouw kindje een groeispurt hebben gehad en niet meer bij Feetje terecht kan, staan de grote broer Sturdy en grote zus Jubel klaar. Deze merken gaan verder in maat 90 tot 140.

 

De Kleren van Name It

Ongeacht wat in wat voor levensfase jouw kind is, hij of zij heeft waarschijnlijk kleren van het merk Name It. Het Deense merk is ook zeer populair in Nederland. Het is zelfs een van de allereerste merken voor kinderen en is sinds 1986 bezig met kindjes draperen in de hipste kleertjes. Zo ook de allerjongste die kunnen leren kruipen in een Name It romper. Dat is een kledingstuk wat beide een hemdje en een broekje is. Voor de sluiting zijn er meestal drie knoopjes te vinden tussen de beentjes van jouw baby. De romper heeft zijn naam te danken aan het Engelse woord to romp wat stoeien betekent. Maar waarom is een los hemdje en broekje niet goed genoeg?

Romper versus een Los Hemdje en Broekje

Als een baby een los broekje en hemdje heeft, wordt de rug bijvoorbeeld vaak bloot gelegd door het woelen, of stoeien wat een baby vaak doet, hierdoor kan je baby het koud krijgen. Dit kan op zijn beurt zorgen voor discomfort wat geen enkele ouder zijn pasgeboren baby wilt aandoen. Daarom zijn rompertjes in het leven geroepen, om jouw baby de eerste levensjaren comfortabel door te laten komen.