BN ontwerp
Image default
Dienstverlening

De eerste grote stap heb je gezet

Een gewoonte afleren is vaak heel moeilijk. Dit kan van alles zijn en ook bepaalde voeding wat je eet, maar wat misschien niet het beste is voor jouw gezondheid. Wanneer je de overweging maakt om hieraan te werken heb je de eerste grote stap al gezet. De volgende stap is om op zoek te gaan naar het advies wat je zoekt. Door namelijk een persoonlijke voedingscoach te zoeken zal je meer gemotiveerd blijven om door te zetten. Wanneer je het zelf wil uitproberen en online de mogelijkheden zoekt, kun je snel terugvallen in je oude gewoontes.

Een persoonlijk voedingsschema op maat

Wanneer je een voedingscoach vraagt om hulp krijg je de begeleiding die je zoekt. De voedingscoach zal niet alleen je persoonlijk voedingsschema opstellen, maar je ook blijven motiveren om vol te houden. En vooral tips geven hoe je het allemaal goed kan volhouden. Hierbij is het soms niet erg om een beetje terug te vallen in je oude gewoonte, zolang je daarna, maar snel het nieuwe voedingsschema op pakt. Na een tijdje ga je merken dat je niet meer verlangt naar de oude lekkernijen en zal je ook minder snel terugvallen.

Vraag voor variatie in je nieuwe voedingsschema

Je oude gewoontes los te laten is altijd zeer lastig om voor lange tijd vol te houden. Vraag jouw voedingscoach daarom voor variatie in je nieuwe dieet. Wanneer het allemaal eentonig wordt is het lastig om je aan het nieuwe dieet te blijven. Door variatie erin te gooien wordt je verrast door de nieuwe lekkere maaltijden zodat je er daarna naar uit kijkt om het weer te eten. Zo kun je elke maand vragen voor de variatie om het einddoel te kunnen bereiken. Want niks is vermoeiender dan vol te houden zonder dat je resultaat ziet. Waarbij de kans bestaat dat je gedemotiveerd raakt en stopt met je voedingsschema.

https://voedingschema.nl/