BN ontwerp
Image default
Woning en Tuin

Gekleurde lamp voor een babykamer

Verlichting is een veel belangrijker onderdeel van de babykamer dan mensen denken. Naast dat een lamp een lichtbron is, brengt het ook sfeer. Daarnaast vervang je een lamp niet heel snel, je doet er dus verstandig aan om een lamp uit te zoeken die heel wat jaren mee kan. Heb je moeite met bepalen welke lamp je het beste kunt ophangen in de babykamer dan is deze blog voor jou.

 

Functionaliteit van een lamp

De spaarlampen die we vroeger hadden kunnen echt niet meer. Je wilt gaan voor een duurzame lamp met goede kwaliteit. Dan kom je al snel uit op een gewone LED-lamp. Het nadeel van een standaard LED-lamp is dat het maar een stand en kleur heeft. Het is dus aan of uit. Voor een babykamer is het wel zo fijn de mogelijkheid te hebben het licht te dimmen, wel zo fijn om een baby in de nacht te voeden.

 

 

De mogelijkheden van een gekleurde lamp

Het kunnen dimmen van een lamp geweldig, maar de kleur kunnen veranderen is perfect. Niet alleen voor jou maar ook voor je baby is een gekleurde lamp een uitkomst. Door je te verdiepen in kleurentherapie kun je je baby rustiger maken met de kleur lichtblauw. Naast de rustgevende werking van blauw heeft elke kleur een eigen kracht. Je baby kunt laten stoppen met huilen door simpelweg de kleur van de lamp te veranderen is toch alles wat je wilt! Met een gekleurde lamp kan dat.

https://ambileds.com/pages/kleuren-lamp