BN ontwerp
Image default
Bedrijven

Gemakkelijk en snel uw huis verkopen?

Huis direct verkopen

Wilt u gemakkelijk en snel uw huis verkopen zonder verkoopkosten, vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate
U kunt bij ons terecht voor de verkoop van ieder woningtype ongacht de staat van onderhoud. Wij kopen woningen die volledig zijn gerenoveerd tot woningen in algehele slechte staat. Vraag nu kosteloos een vrijblijvend en marktconform bod aan. Wij nemen direct uw aanvraag in behandeling, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of direct een afspraak maken voor een bezichtiging. We komen vrijblijvend bij u langs en bespreken uw wensen rondom de verkoop van uw woning en doen een waardebelaing om een bod uit te kunnen brengen.

Zeer snelle verkoop mogelijk

Door onze effeciente werkwijze kunnen wij snel schakelen en een snelle verkoop voor u realiseren, alle verkoopkosten nemen wij voor onze rekening. De koopovereenkomst wordt voor u opgesteld en ook de notaris wordt verzorgd. Indien gewenst kan de officiele overdracht al binnen een week worden vastgelegd bij de notaris

Voordelen van de verkoop aan Sons Real Estate

Naast een snelle verkoop zonder verkoopkosten bieden wij nog meer voordelen bij de verkoop van uw woning. U hoeft u woning niet verkoopklaar te maken en keer op keer open te stellen voor bezichtigingen van potentiele kopers. Indien u na de verkoop nog opzoek bent naar een andere woning of de overdracht laat nog even opzich wachten dan kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor zorgen we ervoor dat u niet het risico loopt op dubbele hypotheekkosten en hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Overbodige huisraad kunt u bij de verhuizing gewoon in uw oude huis achterlaten, wij verzorgen het afvoeren van uw oude huisraad terwijl u zich kunt richten op uw nieuwe woning.

Vraag nu direct een bod aan

https://sonsrealestate.nl/