BN ontwerp
Image default
Woning en Tuin

Gezellig met huisdieren op de bank

Je bent team huisdieren op de bank of je bent het niet. Als je het niet bent dan kun je hier al stoppen met lezen. Ben jij nu wel team huisdieren op de bank? Dan is het wel zo handig om goed na te denken over hoe je het beste je bank kunt beschermen tegen krassen en vlekken. Hoe pak je dat het beste aan?

 

Juiste gedrag aanleren

Het is de truc om je huisdier aan te leren dat ze op de bank mogen ALS jij er ook bent. Wat je wilt voorkomen is dat ze ook de bank betreden als je niet thuis bent. Waarom? Jij kunt goed in de gaten houden of ze vieze poten hebben en ze corrigeren als ze iets doen waar je het niet meer eens bent, zoals krabben. Vaak bedoelen dieren het niet eens slecht, maar zijn ze gewoon heel speels. Vooralsnog is dat geen excuus om de bank te molesteren! Omdat het heel lastig is dit aan te leren kun je er ook voor kiezen om meubels te kopen die huisdier approved zijn. Zo zijn er verschillende materialen die niet kapot gekrast kunnen worden.

 

Bespaar je de moeite met een hoekbank hoes

Heb je al wat oudere dieren die je geen nieuwe gewoontes meer aangeleerd krijgt? Dan is het aanschaffen van een hoekbank hoes wel een passende oplossing! Een hoekbank hoes krijg je in vrijwel alle maten en vormen, zo is er dus altijd een die perfect om jouw bank heen past. Komt er een vlek op? Dan heb je het makkelijk in de wasmachine gegooid. Zit er een kras in? Voor een paar euro heb je een nieuwe. Een stuk goedkoper dan een nieuwe bank.

 

 

https://bankhoesdiscounter.nl/