BN ontwerp
Image default
Woning en Tuin

Kozijnen Haaksbergen maakt uw kozijnen op maat

Kozijnen Haaksbergen biedt u kozijnen van hoogwaardige kwaliteit. Kozijnen zijn de ware blikvangers van uw huis. Het is dus belangrijk dat deze van goede staat zijn en goed passen bij uw smaak en wensen. Bij kozijnen Haaksbergen leveren we kozijnen van hoge kwaliteit, in verschillende vormen. Van deurkozijnen tot terrasdeurkozijnen: we luisteren graag naar uw wensen en helpen u bij het kiezen van het juiste kozijn. Maak vandaag nog een afspraak bij kozijnen Haaksbergen en krijg de kwaliteit waar u voor betaald.

Kozijnen Haaksbergen zijn duurzaam afgewerkt

Wij vinden het erg belangrijk dat de kozijnen die wij leveren van de juiste kwaliteit zijn. Daarom malen we alle kozijnen in onze timmerfabriek en verven dit ook indien dit nodig is. Het verven gebeurt met water gedragen verf met een laagdikte van 100mu en zal daarna tussentijds geschuurd worden. Hierdoor gaan de kozijnen langer mee en zijn ze weerbestendig. Alle kozijnen zullen daarna afgewerkt worden met een DTS-kunststof om houtrot mee te gaan. Alle kozijnen bij kozijnen Haaksbergen hebben tien jaar garantie waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe kozijnen.

Ons assortiment kozijnen is erg breed en luisteren we graag naar uw wensen. We kijken goed naar de trends van het moment en proberen daar goed op in te spelen. Zo verkopen wij nu ook draai- en kiepraamkozijnen waarbij uw raam niet volledig opengezet hoeft te worden voor frisse lucht. Hierbij zal er gebruik gemaakt worden van verdekt sluitwerk.

Wij leveren vakmanschap aan huis en zullen u helpen bij het kiezen van de juiste kozijnen. Voor particulieren als bedrijven kunt u bij kozijnen in Haaksbergen terecht en adviseren we u graag bij de keuze. Ook als u uw huidige kozijnen wil laten vervangen, kunt u bij ons zijn. Bij kozijnen Haaksbergen bent u verzekerd van een goede kwaliteit waar u lang plezier van gaat hebben.