BN ontwerp
Image default
Dienstverlening

Het belang van kleur in huis

Je het klinkt misschien gek, maar de kleuren in jouw huis hebben invloed op jouw humeur. Kleuren hebben namelijk invloed op onze stemming. Ze prikkelen onze stemming in het dagelijkse leven. Of je hier nu bewust mee bezig bent of niet, het zal altijd van invloed hebben op je stemming. Maar het is ook maar net wat je zelf mooi vindt. Of je nu houdt van een kleurenpalet in je hele huis, of je wordt daar juist te druk van en hebt liever zwart, wit en grijs tinten. Ja ook met zwart, wit en grijs tinten kun je verschillende effecten creëren in je huis en dus meer kleur toepassen.

Glas design om aan je interieur toe te voegen

Met de keuzes voor de inrichting in je huis laat je ook een beetje meer van je eigen karakter zien. Iemand die veel opvallende kleuren heeft is vaak wat meer extrovert. Waar iemand die meer houdt van meer rustige aarde tinten juist vaak iets meer introvert is. Uiteraard moet je dit niet zwart/wit bekijken. Er zijn nog steeds vele persoonlijkheden die daar allemaal tussenin zitten. Om in je huis te brengen kun je dat op allerlei verschillende manieren doen. Door de muren te verven, door verschillende meubels en kussen en door mooie art zoals schilderijen en glas design.

Glas om te gebruiken

Glas design kun je in vele verschillende vormen gebruiken binnen in je eigen huis. Er is ook een optie om volledig de focus te storten op verschillende soorten glas kunstvormen. Wanneer je weet hoe je met glas kunt werken kun je het zo gek niet bedenken of je kan het maken. Daarom is er zoveel mogelijk met glas en kunst. Maar je kan ook gaan voor functionele kunst in je eigen huis en daarmee ook meer waarde toevoegen in een bepaalde kamer. Een mooie bloemen vaas van glas of juist die unieke fruitschaal. Op die manier zal je glas design ook een functionaliteit hebben in het huishouden.

https://www.nan-design.nl/