BN ontwerp
Image default
Dienstverlening

Hoe kies je een goede loodgieter Haarlem?

Overweegt u een aannemer in te huren om een ​​sanitair probleem op te lossen? Wij hebben de juiste vragen die u eerst aan de loodgieter Haarlem moet stellen! De antwoorden helpen u bij het kiezen van een loodgietersbedrijf Haarlem die gekwalificeerd is om zowel kleine als grote problemen op te lossen. Ze zullen ook voorkomen dat u de verkeerde loodgieter inhuurt – een ongeluk dat kan leiden tot grote sanitaire problemen die u duizenden kunnen kosten.

  1. Wat zijn de geschatte totale kosten om uw sanitairprobleem op te lossen?: Huiseigenaren moeten voorzichtig zijn, zo niet sceptisch, over offertes die u via de telefoon ontvangt. Goede loodgieters willen meestal uw leidingprobleem zien en analyseren voordat ze u een schatting geven van de totale kosten voor het voltooien van de reparaties. Ervaren professionals omvatten ook de kosten van nieuwe onderdelen die nodig zijn om de reparatie te voltooien. U kunt dit probleem verifiëren door de loodgieter die u overweegt te vragen of de prijsraming zowel onderdelen als arbeidskosten omvat.
  2. Vraag wie het werk gaat doen: Als de loodgieter met wie u spreekt helpers of onderaannemers gebruikt, vraag dan naar de referenties en ervaring die zij hebben. U wilt niet het risico lopen dat de persoon die het sanitair repareert, minder opleiding of ervaring heeft van de loodgieter waarmee u in eerste instantie spreekt.
  3. Heeft de loodgieter een vergunning: Als uw staat een vergunning vereist, zorg er dan voor dat uw loodgieter alle tests heeft doorstaan ​​om een ​​vergunning te krijgen. U kunt hem/haar vragen om een ​​bewijs van zijn/haar rijbewijs te tonen. Wees enigszins op uw hoede voor loodgieters met een nieuwe vergunning zonder veel ervaring, maar ze kunnen ook een beter tarief bieden dan loodgieters met meer jaren ervaring.
  4. Vraag: “Bent u gebonden en verzekerd?”: Een “ja” antwoord zou moeten betekenen dat de loodgieter bereid is om u bewijs te geven van zijn/haar binding en verzekering. Vertel de loodgieter desgevraagd dat u niet wettelijk verantwoordelijk wilt zijn voor loodgieterverwondingen terwijl u aan het werk bent of thuis een sanitairprobleem oplost. U hebt het recht, zo niet de plicht, om deze vraag te stellen.
  5. Is het uurtarief of vast: Verduidelijk de schatting die u ontvangt om onaangename verrassingen te voorkomen wanneer de reparatietaak is voltooid. Als de loodgieter u vertelt dat het uurtarief is, vraag hem/haar dan, in de ervaring van de loodgieter, hoe lang het moet duren om de reparaties af te ronden. Hoe meer ervaring de gekwalificeerde loodgieter heeft, hoe beter, omdat het de loodgieter zal helpen een nauwkeurige schatting te geven van de tijd die normaal gesproken nodig is om de reparatie te voltooien, ervan uitgaande dat de leidingen toegankelijk zijn.
https://loodgieter-haarlem.nu/