BN ontwerp
Image default
Aanbiedingen

Hoe kun je het best jouw kerstverlichting opruimen?

 

De fijne kerstperiode is weer voorbij en het wordt tijd om alle kerstversiering op te ruimen. Tijd voor een frisse start en een nieuw jaar! Maar wat als je erachter komt dat je al die kerstverlichting nog moet opbergen? Dit is iets waar iedereen elk jaar weer tegenop ziet. 

 

Het opbergen van de kerstverlichting is elk jaar een rotklus en de meeste mensen gooien de kerstverlichting na een aantal pogingen geïrriteerd in een doos. Dit is precies wat je niet moet doen! Als dit jouw manier van opruimen is heb je daar volgend jaar gegarandeerd spijt van. Je zal jezelf erg dankbaar zijn wanneer je de tijd neemt op de kerstverlichting netjes op te bergen en het dus niet zo in een doos te gooien. 

 

Stukken karton

Het netjes opruimen van de kerstverlichting is helemaal niet zo moeilijk als dat iedereen denkt. Alles wat je nodig hebt voor het oprollen van de kerstverlichting is een stuk karton. Wikkel het lichtsnoer om het stuk karton heen om geen knopen te krijgen. Label elk snoer met tape en schrijf erop waar het gehangen heeft. Dit scheelt je een hoop ruzie met je kerstverlichting volgend jaar. Ook scheelt het je een hoop tijd en kun je nog meer genieten van je versierde woning. 

 

Hoe kun je het beste de kerstballen opruimen?

Ook de kerstballen moeten weer stuk voor stuk uit de kerstboom als de kerstdagen voorbij zijn. Het is natuurlijk geen optie om alle kerstballen in een doos te gooien. Gebruik hiervoor liever speciale opbergboxen voor kerstballen. Wanneer je al dozen in huis hebt kun je ook gebruik maken van kartonnen vakverdeling en deze in de doos zetten.

 

Eet heel veel Pringles!

Wie kent deze chips nou niet? De welbekende ronde chips kokers. Haal de deksel eraf en snijd de onderkant eraf. Haal het lichtsnoer via de bovenkant naar onderen en herhaal dit net zo lang totdat het lichtsnoer er helemaal omheen zit gewikkeld. Dit is super eenvoudig en ook nog eens netjes. Verder neemt dit ook nog eens weinig ruimte in beslag. 

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kerstverlichting/boomverlichting/