BN ontwerp
Image default
Aanbiedingen

Legendarische volkswagens

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf.

Kever

De Volkswagen Kever kwam voor het eerst op de markt in 1936. Deze Volkswagen was tot 2002 zelfs het meest verkochte model ter wereld met maar liefst 21 miljoen verkochte auto’s. Intussen is de kever ingehaald oor de Toyota Corolla, de Ford F serie pick ups en de Volkswagen Golf. De originele Volkswagen Kever werd gebouwd van 1938 tot 2003.

Karakteristiek voor de Volkswagen Kever zijn de ronde carrosserievorm, de ronde koplampen en de typische ‘keverklank’ van de auto.

Golf

Voor een auto die gezien werd als een zuinige vervanging voor de iconische VW Kever, overtrof de Golf alle verwachtingen. De eerste Golf kwam in 1974 op de markt en werd een echte game changer voor Volkswagen. Het was de eerste watergekoelde auto van Volkswagen die in massaproductie werd genomen. Dit was een aanzienlijke verandering in de koers van Volkswagen. Tot dan werden luchtgekoelde motoren gebruikt (zoals bij de Kever). Ook had de Golf voorwielaandrijving, in tegenstelling tot achterwielaandrijving van de Kever.

De Golf werd een symbool voor snelheid en betaalbaarheid en was vooral in de jaren 80 en 90 populair.  De Golf wordt nog steeds gemaakt en is de Kever voorbij als meest verkochte auto van Volkswagen.

Volkswagen Modellen van nu

 

Volkswagens staan bekend om de  goede prijs/kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid, hoogwaardige afwerking en – bij meer recente modellen – hun complete standaarduitrusting. Oudere modellen waren standaard vaak kariger uitgerust.

 

De meeste Nederlandse Volkswagens rijden nu nog op benzine, maar elektrische-modellen zijn sterk in opkomst. Populaire modellen zijn de:

T-Roc

De Volkswagen T-Roc is een compacte cross-over SUV. De T-Roc heeft ongeveer dezelfde techniek als de Volkswagen Golf. Hij ziet er stoer uit, heeft een fijne hoge instap en een ruime bagageruimte. 

Sinds de introductie van de T-Roc in 2017 is ook Volkswagen T Roc Private Lease aan een opmars bezig. Via private lease worden alle randzaken als schade en onderhoud door de leasemaatschappij geregeld.  

T-Cross

De T-Cross is de nieuwste Volkswagen met een hoge zit. Hiermee is de T-Cross compacter dan zijn broertje: de T-Roc. Met de komst van de T-Cross is het SUV aanbod van Volkswagen gegroeid naar maar liefst vijf modellen. Van klein naar groot: T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en Touareg. Dankzij zijn compacte afmetingen voelt de T-Cross zich uitstekend thuis in de stad. 

 

Via Volkswagen T Cross Private Lease is het mogelijk om in een nieuwe T-Cross te rijden zonder gebruik te maken van je spaargeld. 

Golf

De Volkswagen Golf is de meest populaire Volkswagen ooit. En dat is niet zo gek. Zijn sportieve uitstraling, comfortabele interieur en typische Volkswagen betrouwbaarheid maken deze auto een geliefde wagen. De meest verkochte auto ooit is nu ook leverbaar via Volkswagen Golf Private Lease.

Private Lease

Volkswagen modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Volkswagen Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Elektrisch Leasen

Elektrisch leasen is met een opmars bezig. Als eerste in de zakelijk markt. Hierbij speelde het belastingvoordeel een grote rol. Maar nu groeit de de populariteit van de Private Lease Elektrische Auto ook snel onder particulieren. Mede door een subsidieregeling is het niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

 

https://leaseauto.nl/private-lease/volkswagen/