BN ontwerp
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe ver kan je pendelen op een step?

Wil je steps voor volwassen kopen maar ben je aan het twijfelen of je ver kan pendelen op een step? Sommigen houden niet van reizen met een step, terwijl anderen dit het allerliefste doen. We zijn allemaal verschillend van elkaar en niet één persoon kan iets zeggen over de mogelijkheden die in ons liggen. Een persoon met overgewicht kan bijvoorbeeld niet in staat zijn om 5 minuten aaneengesloten te rennen, terwijl een afgetrainde jongen uren kan rennen. Evenzo hangt het af van de mens die op de step rijdt. We kunnen van niemand voorspellen. Gemiddeld wordt een step gebruikt voor woon-werkverkeer over een afstand van niet meer dan twee kilometer.

Aan de andere kant reizen sommigen misschien de hele dag op een step, maar de meesten kopen een step voor het afleggen van korte afstanden die uren lopen zouden vergen. Als je het over een gemiddeld persoon hebt, kan hij / zij ongeveer 2 km pendelen op een step zonder vermoeid te raken. De grenzen kunnen worden verlegd, maar nogmaals, het hangt allemaal af van de persoon die rijdt.

Een pro kan ongeveer 4 tot 5 km pendelen op een step met korte pauzetijden. Conclusie is dat het afhangt van de persoon die op de step rijdt!

Wat zou je leuk vinden? Met je voeten op de stoep lopen of op een step met één voet rijden? De meeste mensen gaan graag met de step omdat deze snel en handig is in vergelijking met lopen.

Waarom zou je 10 minuten lopen naar een winkel verspillen als je de hele afstand in minder dan 5 minuten kunt klaren? De stepafstand is veel hoger dan een gemiddelde loopsnelheid, de scootmobiel is ongeveer vijf keer zo snel als je er met een gemiddeld tempo op rijdt. Dus waarom zou je gaan wandelen als je een step kopen kunt!

Steps zijn erg snel in vergelijking met een gemiddeld lopend persoon. Kies je favoriete step en je bent klaar om de weg op te gaan in snelheid en stijl! Ook als je voor steps voor kinderen kopen gaat of e-steps kopen!