BN ontwerp
Image default
Verbouwen

Kantoor verbouwen? 5 tips

Al jarenlang zit je in hetzelfde saaie verouderde kantoor. Niet alleen ben je niet meer blij met je kantoor je wilt ook een goede en moderne indruk op de klanten maken. Een goed uitziend kantoor zal een goede indruk maken op je klanten. Je wilt immers op je klanten overkomen als een modern, professioneel en welvarend bedrijf. Afgebladderde verf en een verouderd interieur zullen een slechte indruk maken. Dit is allemaal op te lossen door je kantoor te verbouwen. Maak je kantoor modern en hip met een verbouwing. Er komt veel kijken bij het verbouwen van een kantoor. Met de juiste informatie en tips wordt het een makkelijke en leuke onderneming. Laat je niet afschrikken en begin zo snel mogelijk met verbouwen. Het verbouwen gaat sneller met de juiste tools zoals een schroefcompressor of een persluchtsysteem.

Wat kan ik verbouwen? 

Wat valt er te veranderen aan het kantoor? Er is heel veel dat veranderd kan worden. Je zou heel de structuur van het kantoor kunnen veranderen. Breek muren af en bouw ze ergens anders weer terug. Het plafond kan ook vervangen worden. In sommige plafonds is na verloop van tijd waterschade of verkleuring te zien. De standaard witte tegels als plafond zijn enorm ouderwets. Natuurlijk kan je ook de vloer veranderen ga bijvoorbeeld voor een moderne glad uitziende vloer. De muur kan na een paar jaar ook een nieuwe lik verf gebruiken. Verf de muur in een kleur, die jouw bedrijf uitstraalt. 

Tips voor het verbouwen van het kantoor

Het verbouwen van het kantoor hoeft niet moeilijk te zijn. Tip 1: Maak een plan. Weet wat je verbouwd, wanneer en wat je nodig hebt. Met een plan heb je meer zekerheid  Tip 2:  Neem de meningen van je werknemers mee. Het is belangrijk een kantoor te maken waar mensen zich prettig in voelen. De werknemers zullen beter weten wat ze nodig hebben of wat hun stoord. Tip 3: Neem een goede aannemer in dienst. Dit is erg belangrijk. Kiezen voor de verkeerde aannemer kan leiden tot vervelende problemen. Tip 4: Zorg dat er voor de werknemers een vervangende plek is tijdens de werkzaamheden. Er kan natuurlijk niet gewerkt worden wanneer er geverfd wordt. Tip 5: Laat je goed informeren door de aannemer, kom niet achter vervelende verrassingen of kosten tijdens de verbouwing.

Moderne ideeën voor het kantoor

Er zijn heel veel leuke ideeën om het kantoor op te leuken na de verbouwing. Denk aan leuke decoratie aan de muur. Schilderijen en decoratie die echt iets zegt over het bedrijf. Maak de kleuren van de muur niet saai grijs of wit, maar denk aan leuke moderne kleuren als groen of blauw. Er kunnen ook andere bureaustoelen gekocht worden niet de saaie standaard kantoorstoelen maar moderne mooie stoelen die ook nog eens lekker zitten. De keuze in lampen is ook enorm. De saaie kantoor lampen zijn verleden tijd. Mooie lampen geven het kantoor een geheel andere sfeer en uitstraling.  De indeling van het kantoor kan ook veel veranderen. Met bureaus kunnen vele indelingen gemaakt worden.  De  bureaus zelf kunnen ook aangepast worden met leuke bijpassende accessoires. Het moderne kantoor is meer dan een werkplek, het is een visitekaartje voor je bedrijf naar je klanten toe.

 

https://kleinjancompressoren.nl/product/industriele-compressor/schroefcompressoren/