BN ontwerp
Image default
Verbouwen

Redenen om visgraat PVC te kiezen voor uw huis vloer

Visgraat PVC-vloeren zijn uniek omdat ze in elke vorm en maat kunnen worden gesneden. Ze zijn ook gemakkelijk te leggen met een standaard vloerspaan, wat ze ideaal maakt voor doe-het-zelf projecten. Gelukkig kun je ze online bestellen bij bouwmarkt Afium. Visgraat PVC-vloeren die op betonnen of houten ondervloeren kunnen worden gelegd, dus ideaal voor gebruik in zowel huishoudelijke als commerciële panden. Ze kunnen worden gebruikt in keukens, badkamers, woonkamers en slaapkamers. Het visgraatpatroon zorgt voor een getextureerde look die er geweldig uitziet in huizen met natuurlijke afwerkingen. Dit patroon is ook ideaal voor het creëren van een warme uitstraling in ruimtes zoals woonkamers. Dit komt omdat het een illusie van grotere gebieden kan creëren door licht in de planken zelf te laten reflecteren. Laten we eens kijken naar enkele redenen om visgraat PVC-vloeren voor uw huis te kiezen.

Visgraat PVC-vloeren zijn betaalbaar

In tegenstelling tot hardhout of keramische tegels, die duizenden dollars per vierkante voet kunnen kosten, is PVC visgraat vloeren meestal minder duur dan andere opties. Veel aannemers rekenen zelfs minder per vierkante meter voor dit type vloer. Dit maakt het een betaalbare optie als u een nieuwe vloer wilt zonder de bank te verslaan.

Ze zijn eenvoudig te installeren en gaan lang mee

Visgraat PVC-vloeren hebben een glad oppervlak dat gemakkelijk schoon te maken is. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in gebieden waar veel voetverkeer plaatsvindt. Ze kunnen over een bestaande ondervloer worden geïnstalleerd zonder eerst ander materiaal te verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestaande ondervloer voor te bereiden met vulmiddel van gemiddelde dichtheid en egalisatiemiddel voorafgaand aan de installatie (indien nodig). Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen die na installatie niet veel onderhoud of aandacht vergen. Ze kunnen tot 20 jaar meegaan onder normale omstandigheden bij minimaal gebruik

Ze zijn duurzaam en onderhoudsarm

Visgraat PVC-vloeren zijn bestand tegen slijtage en weersinvloeden. De vloer kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Ze hebben geen afdichting of afdichting nodig na installatie. Ze zijn ook antislip onder de voeten, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in keukens en badkamers waar gladde oppervlakken vereist zijn.