BN ontwerp
Image default
Dienstverlening

Keeping urenregristratie

Vandaag presenteren we de kans om gewerkte uren te factureren met Exact Online, direct vanuit je Keeping-omgeving. Zo kun je meer uit mogelijkheid uit onze Keeping  urenregistratie halen.

 

Exact Online? Wat is dat?

Exact staat bekend als krachtige boekhoudsoftware die ook erg geschikt is voor gebruik in grotere ondernemingen. Exact Online beschikt ook over een simpele urenregistratie-functie. Deze hebben we bij het verbinden met Exact Online buiten beschouwing gelaten. De integratie met exact online focust zich puur op de uren die uit Keeping gebruikt kunnen worden voor het aanmaken van een factuur. Met Exact Online kun je online de boekhouding van je bedrijf onderhouden. Exact Online belooft dat je meer uit je tijd kan halen door boekhouden gemakkelijker te maken voor je onderneming. Het is een flexibel boekhoudprogramma dat meegroeit met je bedrijf. Dankzij de Keeping-koppeling met Exact Online heb je fijne Keeping urenregistratie tot je beschikking voor het factureren van alle gewerkte uren.

 

Een factuur aanmaken op basis van je urenregistratie

Vaak blijft een factuur opsturen naar een klant maatwerk, dat is waarom we graag Keeping en Exact Online bij elkaar brengen. Dit zorgt ervoor dat je nauwkeurig je gewerkte uren kan factureren.

 

Bestaande facturen associëren met je geregistreerde uren

We hebben het zo gemaakt dat het op dezelfde manier werkt als een nieuwe factuur aanmaken, dat is wel zo handig toch? De reeds bestaande facturen kun je associëren in Keeping om een volledig plaatje te krijgen van je bedrijfsvoering. Dat doe je door facturen te associëren met uren.

 

Je ziet de gefactureerde opbrengst terug zien in je Keeping account

Om het helemaal af te maken zie je uiteraard de opbrengst van je gefactureerde uren terug in de rapportages direct in Keeping urenregistratie. Dat is handig om op de hoogte te blijven zonder continu te switchen tussen applicaties. Ook kun je inzichten krijgen in de verhouding tussen bijvoorbeeld gefactureerde en niet-gefactureerde uren.

 

Verfijn je werkzaamheden met je urenregistratie

Met Exact Online en Keeping nog beter te maken is het mogelijk om aan te geven welke uren direct zijn en welke uren indirect zijn. Dat is erg fijn voor het bepalen van welke uren je uiteindelijk wilt factureren en welke uren niet. Directe en indirecte uren kun je uiteraard instellen zoals je dat zelf wilt: instellen van directe en indirecte uren.

https://keeping.nl/urenregistratie