BN ontwerp
Image default
Auto's en Motoren

Les en examens op dezelfde dag

Je theorie voor de scooter in één dag halen klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch kunnen wij het je garanderen. Op deze dag leer je alle stof die je moet weten zo snel mogelijk. Aan het einde van de dag maak je je je theorie-examen. Je slaagt sowieso als je de dag goed hebt opgelet. Je krijgt les van iemand die alles weet over je scootertheorie. Hij of zij leert je allerlei handige manieren om de stof zo goed mogelijk te onthouden en er over te blijven beschikken. Nadat je je theorie-examen hebt behaald, kan je je natuurlijk direct inschrijven voor je praktijk-examen!

Een complete verzorgde dag door heel Nederland

Je kan onze lesdag volgen op meerdere locaties. In verschillende grote steden door heel Nederland organiseren we dagen waarop jij je scootertheorie in één dag beheerst. Op deze manier hoef je nooit ver te reizen. Tijdens de lesdag wordt je van alle gemakken voor zien, je hoeft ook niks zelf mee te nemen. Eten en drinken wordt volledig door ons voorbereid. Goede voedingstoffen binnenkrijgen is namelijk erg belangrijk om het leerproces te versnellen. Zo is je lichaam in zijn beste staat. We snappen dat je gespannen bent, maar dit is nergens voor nodig. Wij slepen je door de dag heen en aan het einde van de dag loop je blij de deur uit.

Alle spanning en stress na een dag gehad

Als je ook je autotheorie wilt, kan je er voor kiezen om die op dezelfde dag te doen als je scootertheorie. Zo heb je alle spannende dingen waarvoor je moest leren allemaal al achter de rug. Ook houden we rekening met mensen die faalangstig zijn. We nemen de tijd voor je en praten je goede moed in. Wanneer je last hebt van een black-out staan we voor je klaar. Je hoeft niet te hebben geleerd voordat je een lesdag bij ons volgt. Wel is het natuurlijk helpend. Wanneer je informatie voor de tweede keer hoort sla je het namelijk beter op. Dit is echter volledig aan jou.