BN ontwerp
Image default
Auto's en Motoren

Financiering via de autodealer in Etten-Leur, hoe werkt dat?

Je kunt op verschillende manieren de financiering van je auto regelen. De beste manier voor jou is afhankelijk van je huidige situatie en naar wat voor auto je op zoek bent. Hierover bestaat nog veel onduidelijkheid. Autodealer MV Motive uit Etten-Leur zet daarom de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Rijd je zakelijk of particulier?

Of je een auto nodig hebt voor je werk of voor privéritten bepaalt in hoge mate welke financieringsoptie het beste bij jou situatie aansluit. Als zakelijke rijder kun je namelijk een auto kopen waar je de btw op terug kunt vorderen. Dat scheelt je maar liefst 21% op de aankoopprijs.

Daarnaast is het ook mogelijk om een zakelijke auto middels financial lease aan te schaffen. Je koopt de auto dan op afbetaling over een periode van 2 tot 5 jaar met een minimale aanbetaling. Ook via deze constructie kun je de btw nog steeds terugkrijgen.

Als particulier heb je niet de optie om de btw af te trekken maar het is wel mogelijk om een auto op afbetaling te kopen. Met een rente vanaf 4,5% kan dit een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die niet direct een grote som geld klaar hebben liggen.

Kies voor een jonge occasion

Een andere factor die de prijs, en de soort auto die je gaat rijden bepaalt, is de keuze voor een nieuwe of een tweedehands auto. Nederland heeft de hoogste aanschafbelasting op nieuwe auto’s van alle landen in Europa. Dit is dan ook de reden dat nieuwe auto’s vaak snel in waarde dalen. Koop je een occasion van 1 tot 3 jaar oud dan ben je vaak duizenden euro’s goedkoper uit voor een auto die nagenoeg hetzelfde is als een nieuw model.

Vind een geschikte auto via de automakelaar

Een autodealer verkoopt vooral auto’s waar een automakelaar voor jou op zoek gaat naar een voertuig dat past bij je wensen en behoeften. Bij MV Motive in Etten-Leur vind je het allebei. 20 jaar ervaring in het vak heeft geleid tot een groot netwerk door heel Nederland waardoor je de auto die je wilt altijd voor de meest voordelige prijs koopt. Wil je hier meer over weten of wil je jouw wensen doorspreken met een expert? Ga dan vooral langs bij autodealer MV Motive in Etten-Leur. Kun je overdag niet? Geen probleem. Bel even van tevoren dan maken ze ook ’s avonds graag tijd voor je vrij.