BN ontwerp
Image default
Tuin en buitenleven

Ontvang advies over een Kioti-tractor

Heeft u interesse in het aanschaffen van een Kioti-tractor maar wilt u eerst meer informatie ontvangen over dit Zuid-Koreaanse merk? De ervaren medewerkers bij Jan Peters & Zonen uit Dreumel, nabij Oss, schieten u graag te hulp. Zij hebben ruim 40 jaar ervaring op het gebied van aan- en verkoop, onderhoud en reparatie van diverse machines en werktuigen voor de landbouw en tuinbewerking. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Kioti-tractor of een tweedehands Limpar-ruwterreinmaaier, zij staan klaar om u van advies op maat te voorzien. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd met de geschikte machine of werktuig voor uw situatie naar huis gaat.

Een tractor van het hoogwaardige merk Kioti

Een Kioti-tractor is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Korea en wordt geheel geassembleerd door het merk zelf. Dit zorgt ervoor dat er volledige controle is over alle individuele onderdelen en dat deze perfect op elkaar passen. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardige, compacte en betrouwbare Kioti-tractor dat zich onderscheid van zijn concurrenten.

Een ruwterreinmaaier van Limpar die elk terrein aankan

Bent u niet werkzaam in de landbouw maar heeft u bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf? Dan kan het wel eens voorkomen dat u een groot landgoed op orde moet maken. Met een Limpar-ruwterreinmaaier maait u gemakkelijk hoog gras, struikgewassen en wortels dankzij de krachtige motoren. Dit bespaart u kostbare tijd en moeite waardoor u uw focus kunt houden bij andere belangrijke taken. Wilt u weten of de Limpar-ruwterreinmaaier aansluit bij uw eisen en wensen? De deskundige medewerkers voorzien u graag van passend advies.

Bekijk snel het aanbod

Wanneer u werkzaam bent in de agrarische sector of als loonwerker, dan kan Jan Peters & Zonen u helpen. Bekijk het brede aanbod met verschillende tractoren en apparatuur voor tuinbewerking en maak uw keuze. Heeft u eerst meer informatie nodig of heeft u vragen over de producten? Schroom dan niet om contact op te nemen met dit bedrijf door de contactgegevens op de website te raadplegen.