BN ontwerp
Image default
Sport

Ontwerp je eigen sleutelhanger in 3 eenvoudige stappen

Stap 1: Kies een ontwerp

Een sleutelhanger ontwerpen is begint met het kiezen van een geschikt ontwerp. Je hebt de keuze uit verschillende blanco ontwerpen maar ook specifieke modellen zijn verkrijgbaar. Zo kun je ook een voetbal sleutelhanger kiezen en deze daarna zelf personaliseren. Nog een tip: een gepersonaliseerde sleutelhanger is ook een geweldig cadeautje voor de kinderen na een geslaagd kinderfeestje!

Stap 2: Voeg een afbeelding en opschrift toe

Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je tijdens de volgende stap van het bestelproces een afbeelding kiezen voor op je sleutelhanger. Kies een afbeelding of upload een persoonlijke foto vanaf je eigen computer of je telefoon. En je kunt er in veel gevallen zelfs een inscriptie op laten zetten van een maximaal aantal tekens.

Stap 3: Details toevoegen

Tot slot is het bij sommige webshops zelfs mogelijk om nog details toe te voegen aan je sleutelhanger. Denk aan een aparte sleutelring- of ketting. Welke details je precies kunt kiezen hangt natuurlijk af van de soort sleutelhanger die je kiest.

Een eigen ontwerp laten maken?

Het is soms zelfs mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellen dag of voor scholen na het schooluitje. In de meeste gevallen moet je voor de productie van een eigen ontwerp wel een minimaal aantal sleutelhangers afnemen. Informeer altijd naar de mogelijkheden en kijk of je bijvoorbeeld een staffelkorting kunt regelen.